TOP OF THE BILL (17/5/17)



• "Heaven Upside Down" θα ονομάζεται το καινούργιο άλμπουμ του και Marilyn Manson κι όχι "SAY10" όπως αρχικά είχε ανκοινωθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες. Κι οι Evanescence έχουν καινούργιο άλμπουμ που ονομάζεται "Synthesis".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, χτυπημένος από λευχαιμία, ο ντράμερ Jimmy Copley, που είχε παίξει με τους Tony Iommi, Paul Rodgers, Jeff Beck και M3.
• Στις 25 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του αμερικάνου κιθαρίστα Jonny Lang. Τίτλος του Signs.
• Δύο κλασικά άλμπουμ των Cars, τα Candy–O (1979) και Panorama (1980) θα επανακυκλοφορήσουν στις 28 Ιουλίου. Και τα δύο θα περιλαμβάνουν bonus τραγούδια με ακυκλοφόρητα τραγούδια..
• Έτοιμο προς κυκλοφορία το έκτο άλμπουμ των Living Colour που θα κυκλοφορήσεις τις 8 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Shade". Το συγκρότημα αποτελείται από την κλασική σύνθεση Corey Glover, Vernon Reid, Doug Wimbish και Will Calhoun και το "Shade" διαδέχεται το "The Chair In The Doorway" (2009).
• Τα άλμπουμ του David Bowie, The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars και Hunky Dory θα επανακυκλοφορήσουν για ακόμα μια φορά σε βινύλιο και μάλιστα χρυσό. Η επανακυκλοφορία τους θα γίνει στις 16 Ιουνίου,  45 ολόκληρα χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του Ziggy το1972. Η ποσότητα που θα επανεκδοθούν θα είναι αυστηρά περιορισμένη, ενώ μαζί τους θα βρεθεί στην αγορά και το  Cracked Actor - Live Los Angeles '74που θα διατεθεί σε CD. Το συγκεκριμένο άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει σε τριπλό βινύλιο κατά τη διάρκεια της Record Store Day 2017 και η καινούργια cd έκδοσή του θα είναι σε 2CD digipak με 12σέλιδο ένθετο.

• Με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, ο Andy Powell καλωσόρισε τον κιθαρίστα Mark Abrahams στους Wishbone Ash, στη θέση του αποχωρήσαντος, μετά από 16,5 χρόνια Φινλανδού, Muddy Manninen, ο οποίος ηχογράφησε σε  τέσσερεις studio δίσκους με το συγκρότημα. Ο νεοφερμένος Mark Abrahams (πλησιάζει τα σαράντα) ασχολήθηκε με την κιθάρα από την ηλικία των εννέα ετών. Αφότου εγκατέλειψε το Κολλέγιο Μουσικής στου Leeds to 1997, εργάστηκε στο λιανικό εμπόριο μουσικών οργάνων. Είναι ιδιοκτήτης της επιτυχημένης εταιρείας Vision Guitars στο Castleford (κοντά στο Leeds). Υπήρξε μέχρι πρόσφατα μέλος των Coyote (συγκρότημα που παίζει διασκευές σε κλασικά rock κομμάτια) με πολλές εμφανίσεις ανά έτος.  Η πρώτη του εμφάνιση ως μέλος των Wishbone Ash θα λάβει χώρα στο επερχόμενο Sweden Rock Festival στις 9 Ιουνίου. (Δωμάτιο 602).
• Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει χωρίς τους Destroyers, ο George Thorogood. Τίτλος του Party of One και θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου.
• Παππούδες έγινα και μάλιστα την ίδια ημέρα ο τραγουδιστής κι ο κιθαρίστας των Aerosmith, Steven Tyler και Joe Perry αντίστοιχα. Ο  Tyler έχει αγοράκι εγγόνι κι ο Perry κοριτσάκι.
• Οι Dragonforce έχουν ακούσει και διαβάσει τα χειρότερα σχόλια, με κορυφαίο ότι παίζουν παιδικό heavy metal. Εσείς έχετε τη δική σας γνώμη και εδώ μπορείται να δείτε το καινούργιο τραγούδι τους  Ashes Of The Dawn από το επερχόμενο άλμπουμ τους Reaching Into Infinity που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες σε cd/dvd και βινύλιο.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου