TOP OF THE BILL (14/5/17)

• Μιλώντας στο Planet Rock ο τραγουδιστής των UFO, Phil Mogg είπε ότι το συγκρότημα ετοιμάζει μια περιοδεία όπου θα παίζουν ολόκληρο το live άλμπουμ τους "Strangers In The Night" (1979). Παράλληλα οι UFO έχουν ηχογραφήσει μια σειρά διασκευών, όπως 'Break on Through ' των Doors και 'Heart Full Of Soul' των Yardbirds για να κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ με διασκευές.
Για την ώρα το συγκρότημα ετοιμάζεται για την αμερικάνικη περιοδεία του με τους Saxon. Τέλος να θυμίσουμε ότι η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος είναι Phil Mogg τραγούδι, Andy Parker ντραμς, Paul Raymond πλήκτρα, κιθάρα, Vinnie Moore κιθάρα και Rob De Luca μπάσο.
   
• Οι Masterplan του πρώην κιθαρίστα των Helloween, Roland Grapow, θα κυκλοφορήσουν στις 30 Ιουνίου, το άλμπουμ τους με τίτλο "PumpKings" που θα περιλαμβάνει τραγούδια των Helloween! Συγκεκριμένα, θα περιέχει 3 τραγούδια από το άλμπουμ "Pink Bupples Go Ape" (1991), δύο από το "Chameleon" (1993), δύο από το "Master Of The Rings" (1994), ένα από το "The Time Of The Oath" και δύο από το "The Dark Ride" (2000). Και γιατί να μην τα ακούσουμε από τους Helloween;
• Τα πρώτα πέντε άλμπουμ τους σε βινύλιο θα επανακυκλοφορήσουν οι ZZ Top σε ένα box set που τιτλοφορείται Cinco: The First Five LPs. Πρόκειται για τα Trio Grande Mud, First Album, Tejas, Tres Hombres και Fandago. Το box set θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου, ενώ το συγκρότημα έχει ανακοινώσει αμερικάνικη περιοδεία με το όνομα Tonnage Tour.
• Δείτε το video των Illusory για το τραγούδι ‘Dreamshade’ από το άλμπουμ τους  “Polysyllabic”. Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής.
• Στο Ελσίνκι σκέπτονται πολύ διαφορετικά. Για να προωθήσουν τη συναυλία των Kiss που έγινε εκεί  πριν λίγες μέρες, τοποθέτησαν έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, τέσσερα αγάλματα γρανίτη σαν διαφήμιση της συναυλίας! Δεν τολμούμε να σκεφτούμε κάτι αντίστοιχο για εδώ.
     • Οι Vicious Rumors ανακοίνωσαν την επιστροφή του τραγουδιστή Brian Allen στο συγκρότημα. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Allen ήταν τραγουδιστής των Vicious Rumors από το 2010 έως και 2014, οπότε κι αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους.
• Η δημοσιότητα που πήρε το όνομα των Eagles of Death Metal μετά τη δολοφονική επίθεση στο Bataclan του Παρισιού ήταν μεγάλη και δικαιολογημένη. Το συγκρότημα συνεχίζει την καριέρα του με την κυκλοφορία του live άλμπουμ "I Love You All The Time - Live At The Olympia In Paris"που ηχογραφήθηκε/βιντεοσκοπήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2015 στο θέατρο Olympia. "I Love You All The Time - Live At The Olympia In Paris" θα κυκλοφορήσει σε 2 cd και dvd.
• Μεγάλη συμμετοχή είχε η ψηφοφορία σχετικά με την καλύτερη μουσική ταινία. Πρώτο επιλέξατε το School of Rock με 48%, ακολούθησε η ταινία των Doors με 7& κι από εκεί και κάτω σχεδόν όλες οι ταινίες κυμάνθηκαν σε ένα ποσοστό 5-2%. Αναρτήθηκε η καινούργια ψηφοφορία με 10 γυναικεία ονόματα από το χώρο του symphonic metal. 


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου