TOP OF THE BILL (11/5/17)

• Όλοι περίμεναν τον Steve Perry να τραγουδούσε με τους Journey κατά τη διάρκεια της τελετής του Rock and Roll Hall of Fame. Αυτός όμως αρνήθηκε κι ο ντράμερ του συγκροτήματος Steve Smith, είπε σχετικά: "Δεν υπάρχουν και πολλά να πω. Του ζητήσαμε να τραγουδήσει και εκείνος αρνήθηκε. Είχα να τον δω από το 2005 αλλά μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε για τον Arnel Pineda. Ήταν σαν τελετή παράδοσης και παραλαβής, μία όμορφη στιγμή". Βέβαια τους fans του συγκροτήματος, ελάχιστα τους ενδιαφέρουν τα ζεστά λόγια του Perry προς τον Pineda. Όλοι περίμεναν να τον ακούσουν να τραγουδάει και απογοητεύτηκαν!
• Τον πρώην ντράμερ των Breaking Benjamin και Black Label Society, Chad Szeliga ανακοίνωσαν οι Black Star Riders για καινούργιο ντράμερ.
• "Gothica" τιτλοφορείται το νέο άλμπουμ των Ten που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές.
• Οι Ferrymen παρουσιάζουν το πρώτο lyric video από το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομα τους. Πρόκειται για το "Still Standing Up" που μπορείτε να δείτε.
• Πέθανε πλήρης ημερών στην ηλικία των 93 ετών, ο βασιλιάς της Sunset Strip», Mario Maglieri. Ο Maglieri ήταν ιδιοκτήτης των θρυλικών Rainbow Bar And Grill, Roxy Theatre και Whisky A Go Go που έγραψαν ιστορία στη μουσική. Είχε γεννηθεί στην Ιταλία το 1924 και σε ηλικία 4 ετών μετανάστευσε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ. Αρχικά διηύθυνε εστιατόρια στο Chicago, για να μετακομίσει στο Los Angeles όπου ξεκίνησε τα τρία μαγαζιά. Σε συνέντευξή του στον Guardian το 2015 είχε πει: «Έχω δει πολλά. Σίγουρα πολλά έχουν αλλάξει στη Sunset με τα χρόνια, αλλά οι επιχειρήσεις μου δεν πρόκειται να αλλάξουν μέχρι να πεθάνω».
To Rainbow Bar&Grill
• Συναυλία γιγάντων. Οι Guns N' Roses θα παίξουν μαζί με τους Who στο Estadio La Plata του Buenos Aires και πιθανόν να ακολουθήσει και περιοδεία με τα δύο συγκροτήματα!
• Βγήκε η δικαστική απόφαση γιατί τη διαμάχη μεταξύ του πρώην μπασίστα του Ozzy Osbourne, Bob Daisley και του Ozzy σχετικά με απλήρωτες υποχρεώσεις του τελευταίου. Συγκεκριμένα η αίτηση του Daisley απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα η διαφορά να οδηγηθεί στην διαδικασία της διαιτησίας. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει  πως ο Daisley στην αγωγή του ο Daisley υποστήριξε πως ο Osbourne είχε συστήσει μια εταιρία-απάτη με το όνομα Blizzard Music Limited, η οποία παρακρατούσε παραπάνω ποσοστό από τα συμφωνηθέντα  από τα έσοδα της συνθετικής συνεισφοράς (του Daisley), που σύμφωνα με έλεγχο του 2014 υπολογίζονταν σε ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 2.000.000$. 
Μετά την απόρριψη της αγωγής, η νομική εκπροσώπηση του Ozzy δήλωσε: “Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κύριος Daisley βρίσκεται τώρα σε περίοδο συνταξιοδότησης και ότι αυτά τα χρήματα είναι η κύρια πηγή εσόδων του, οπότε είναι δικαίωμα του να είναι προσεκτικός με τα λεφτά του. Μετά από 36 χρόνια, όμως, αυτό ισοδυναμεί πλέον με παρενόχληση. Ελπίζαμε ότι μετά από 36 χρόνια ο κύριος Daisley θα είχε χάσει την ανθυγιεινή προσωπική του εμμονή και μνησικακία για την επιτυχία του κυρίου Osbourne”.
• Στις 7 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το ένατο άλμπουμ των Mr. Big με τίτλο "Defying Gravity". Οι μορφές που θα διατεθεί είναι ψηφιακά,  deluxe CD με bonus DVD που θα περιέχει music videos και υλικό από τα γυρίσματα αλλά κι από τις ηχογραφήσεις και φυσικά βινύλιο.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου