ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ TAWNY KITTEN;

Και ξαφνικά το 1987, η άγνωστη έως τότε Tawny Kitaen μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από την τηλεόραση και τα video των Whitesnake, "Here I go again" όπου κυλιέται πάνω στις Jaguar του Coverdale τα "Is this love" και "Still of the Night".  Με γουρλωμένα τα μάτια στηνόμαστε μπροστά στις τηλεοράσεις για να δούμε από το Μουσικόραμα του Γκούτη και το Μουσικό Καλειδοσκόπιο του Κώστα Σγότζου τα προαναφερθέντα video, ειδικά το "Here I go again". Όμως όπως μπήκε στη δική μας ζωή, έτσι μπήκε και στη ζωή του David Coverdale, όπου το 1989 και κατά τη διάρκεια ενός γεύματος που είχαν, σηκώθηκε από το τραπέζι, γονάτισε μπροστά της και της προσέφερε ένα δακτυλίδι ζητώντας τη σε γάμο.  Ο γάμος τους δεν κράτησε παρά δύο χρόνια, αφού χώρισαν τον Απρίλιο του 1991.
Βέβαια από το 1983 η Tawny Kitten είχε αρχίσει να μπαίνει τη ζωή μας, όταν φωτογράφιζε τα πόδια της για το εξώφυλλο του EP των Ratt, όπως και για το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο Out of the Cellar. Η Kitaen είχε σχέση  με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Robbin Crosby που έφυγε από τη ζωή το 2002, μετά από επιπλοκές υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, πνευμονίας και AIDS.
Όμως η λάμψη που είχε αποκομίσει από τις εμφανίσεις των video των Whitesnake, ήταν αρκετή για να δώσει μια ώθηση στην έως τότε ανύπαρκτη καριέρα της. Τη διετία 1992-1994 εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά Hercules: The legendary Journeys, ενώ συμπαρουσίασε τη δημοφιλή εκπομπή America's Funniest People. Σε καμία στιγμή δεν κατάφερε να δει την καριέρα της να πηγαίνει μπροστά (προφανώς ήταν ατάλαντη) . Μετά το διαζύγιο με τον Coverdale (που του στοίχισε ουκ ολίγα) η Tawny παντρεύτηκε to 1997 τον Chuck Finley, παίκτη του baseball, αλλά χώρισε το 2002.
Με τον Tom Hanks από την ταινία Bachelor Party
To 2002 ήλθε στο προσκήνιο με μια έντονη διαμάχη που είχε με το σύζυγο της και της απαγγελθήκαν κατηγορίες για επίθεση προς τον σύζυγό της συνελήφθη με τις κατηγορίες ο οποίος τρεις ημέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ έχει συλληφθεί για κατοχή κοκαίνης. Το 2006 προσπάθησε να επανέλθει παίρνοντας μέρος σε τηλεοπτικές σειρές με πιο γνωστή αυτή του CSI.Las Vegas.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
30/3/17

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου