DAZED AND CONFUZED (9/10/16)

• Αποχώρησε από τους Rhapsody Of Fire ο τραγουδιστής Fabio Lione. Ο Fabio ήταν  τραγουδιστής των Rhapsody Of Fire, από το 1995 έως και σήμερα, ενώ από το 2013 τραγουδάει και στους Angra..
• Ο Blaze Bayley, σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε δήλωσε πως δεν ήταν δική του απόφαση να φύγει από το συγκρότημα και πως απολύθηκε επειδή δεν ήταν αρκετά καλός. “Μου είπαν πως ο Bruce θα επέστρεφε και οι πωλήσεις των δίσκων  είχαν πέσει αρκετά, η EMI είχε κλείσει και γενικά ήταν μια δύσκολη περίοδος. Η επιστροφή του Bruce, ήταν μια κίνηση επιχειρηματική και μου πήρε σχεδόν 4 χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήμουν στο συγκρότημα πλέον. Αν οι δίσκοι μας είχαν πουλήσει περισσότερο δεν θα είχε συμβεί αυτό». Ο Bayley ηχογράφησε με τους Iron Maiden τα άλμπουμ “The X Factor” και “Virtual XI” .
• Το ιδρυτικό μέλος των H.E.A.T, Eric Rivers ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα που βρίσκεται ήδη στο ..ψάξιμο.
• Δείτε το καινούργιο video των Faith No More, με τίτλο "Cone Of Shame", από το πρόσφατο άλμπουμ τους , "Sol Invictus". Το …περίεργο με το συγκεκριμένο video, είναι ότι γυρίστηκε με budget, δηλ. έχει σενάριο, ηθοποιούς και σκηνοθεσία όπως παλιά!
• Στις 13 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ των Grave Digger με τίτλο "Healed By Metal".
• Προσωπικό άλμπουμ έχει ετοιμάσει ο πρώην τραγουδιστής των Firewind και νυν Spiritual Beggars, Απόλλων Παπαθανασίου ή αν προτιμάτε Apollo Papathanasiou. Τίτλος του "Waterdevils" και θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου
Η περίφημη γωνία των Ramones
• Στις 23 Οκτωβρίου θα μετονομαστεί μια από τις οδούς στη διασταύρωση Forest Hills της Νέας Υόρκης  σε "The Ramones Way" προς τιμήν του μεγάλου συγκροτήματος. Στη συγκεκριμένη οδό συναντήθηκαν τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος και εκτίναξαν την καριέρα τους.
• Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι των Answer, Solas.
• Σε συνέντευξη οι Floor Jansen & Tuomas Holopainen των Nightwish, διευκρίνισαν ότι  μετά τη γέννηση του μωρού που περιμένει η Jansen, το συγκρότημα θα κάνει ένα διάλειμμα  ύστερα από 20 χρόνια συνεχόμενων περιοδειών και ηχογραφήσεων, όπως είπε ο Holopainen. Ταυτόχρονα, η Jansen είπε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Nightwish.
.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου