DAZED AND CONFUZED (12/10/16)

• Το 6ο προσωπικό άλμπουμ του μεγάλου Rick Wakeman, No Earthly Connection θα επανακυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε2 cd  deluxe έκδοση. Η χρονολογία της πρώτης  κυκλοφορίας του ήταν το 1976 edition next month. Το δεύτερο cd περιλαμβάνει Live υλικό από εμφάνισή του στο Hammersmith Odeon, London (1976).
• 7 ημερομηνίες ανακοίνωσαν σαν αρχικό συναυλιακό πλάνο οι System of A Down, χωρίς να έχουν συμπεριλάβει τη χώρα μας. Ίσως στο επόμενο πακέτο. Για την ιστορία το πρώτο πλάνο συναυλιών περιλαμβάνει τις παρακάτω ημερομηνίες:07 Ιουνίου - Nancy, FR - Open Air Zenith,10  Ιουνίου - Paris, FR – Download,12  Ιουνίου - Prague, CZ - O2 Arena,17 Ιουνίου- Lodz, PL – Impact, 20 Ιουνίου - Nimes, FR – Nimes, 23  Ιουνίου - Madrid, ES – Download, 02  Ιουλίου - Arras, FR - Main Square.
• Δείτε μεταλλά να τα βάζει και να κερδίζει τον τυφώνα Matthew. Αντί να κλειστεί σπίτι του, βγήκε μισόγυμνος στο δρόμο κρατώντας μια αμερικάνικη σημαία και στάθηκε απέναντι στην ορμητική δύναμη του Matthew. To περιστατικό έγινε στο Jacksonville της Florida και η μουσική υπόκρουση είναι Raining Blood των Slayer.
• Οι Evanescence θα κυκλοφορήσουν box set με 6 LP και θα παρουσιάζει την μέχρι τώρα καριέρα του συγκροτήματος καθώς το ακυκλοφόρητο demo “Origin”, τη studio εκδοχή του “Lost Whispers” κι ένα καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο “Even In Death” (2016). Το box set συνοδεύεται από ένα 52σέλιδο βιβλίο με σκίτσα και χειρόγραφους στίχους.
• Δείτε το τραγούδι των Saxon, Battering Ram από το τελευταίο cd/dvd, των Saxon, Let Me Feel Your Power.
• Ψηλά στο αμερικάνικο chart του Billboard, μπήκε το καινούργιο άλμπουμ των Opeth, Sorceress" και συγκεκριμένα στο No. 24 με εβδομαδιαίες πωλήσεις 16,000 αντιτύπων. Επίσης το άλμπουμ μπήκε στο Νο1 του γερμανικού chart χωρίς να ανακοινωθούν οι πωλήσεις του!
• Δείτε ακόμα ένα video από το καινούργιο άλμπουμ των Hammerfall, "Built to Last". Τίτλος του τραγουδιού 'Hammer High".
• Πέντε καινούργιες επανακυκλοφορίες από το παρελθόν περιλαμβάνει το …μενού της Rock Candy Records. Πρόκειται για 5 άγνωστα άλμπουμ κ ι συγκροτήματα όπως το ομότιτλο άλμπουμ των αμερικάνων Marcus (1976)  με τραγουδιστή τον Marcus Malone, πρώην μέλος των Mitch Rider’s Detroit Wheels. Οι επίσης άγνωστοι νεουρκέζοι Mayday βλέπουν τα άλμπουμ τους Revenge (1982) αλλά και το πρώτο ομότιτλο τους (1981) να επανακυκλοφορούν, όπως κι οι Bad Boy και τα άλμπουμ τους Back to Back και The Band that Milwaukee made famous (1977). Όλα remastered με πλούσιο ένθετο.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου