DAZED AND CONFUZED (14/5/16)

• Τα γερμανικά ταχυδρομεία τιμούν τον Lemmy Kilmister κυκλοφορόντας προς τιμήν του μια σειρά γραμματοσήμων σε συνεργασία με την εφημερίδα Bild. Η σειρά με τον Lemmy θα κυκλοφορήσει μόνο στη Γερμανία, κοστίζει 10€ και διατίθεται 7777 σειρές (το τυχερό νούμερο του Lemmy). Θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Μαΐου έως και τις 17 Ιουνίου.
• Δείτε τον Alice Cooper να διαφημίζει το καινούργιο ρολόι της Apple παίζοντας golf. Παρεμπιπτόντως ο Alice Cooper είναι δεινός παίκτης του golf! (Γιώργος GK).
• Τον Ιούνιο θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους η μουσική ταινία των "Mötley Crüe: The End" που καλύπτει ολόκληρη την ιστορία του αμερικάνικου συγκροτήματος. Η ταινία αποκτά μεγαλύτερη αξία μετά την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του συγκροτήματος και τις προσωπικές καριέρες των μελών του. Φυσικά λίγο μετά την εμφάνιση της ταινίας στις αίθoυσες θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε dvd.
• Οι Guns’n’Roses έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μικρό video από την εμφάνισή τους στο Las Vegas τον Απρίλιο.
• Δείτε το lyric video για το νέο τραγούδι του Eric Clapton, Can’t Let You Do It από το επερχόμενο άλμπουμ του I Still Do που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαίου .
• Φαίνεται ότι το έχει η μοίρα τους. Οι Eagles of Death Metal έγιναν γνωστοί στοπ πλατύ  μετά το τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στο Bataclan του Παρισιού , ξαναήλθαν στην επικαιρότητα. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο  Opera House του Τορόντο ο ντράμερ του συγκροτήματος, Jorma Vik παρατήρησε έναν θεατή να χάνει το αυτί του από δαγκωνιά άλλου θεατή. Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η υπεύθυνη του χώρου, λέγοντας ότι "δεν είδα εγώ τίποτα, αλλά υπήρχε μια αντιπαράθεση μεταξύ δυο ατόμων", σημείωσε.  Όπως εξήγησε, μια γυναίκα "έφερε στο προσωπικό ένα κομμένο αφτί το οποίο άμεσα βάλαμε σε πάγο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ακόμα δεν έχω πιστέψει τι έχει συμβεί, μου φαίνεται εντελώς ακατανόητο".
• Στις 5 Αυγούστου, οι Gov't Mule θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ The Tel-Star Sessions που περιέχει τα πρώτα demos και ηχογραφήσεις που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ κι ηχογραφήθηκαν τον Ιούνιο του 1994 στο Tel-Star Studios της Φλόριδα. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί να συμπεριληφθούν στο πρώτο τους άλμπουμ, πράγμα το οποίο δεν συνέβη και μετά από 18 χρόνια θα δουν το φως της δημοσιότητας.
• Αν δεν έχετε βρεθεί ποτέ σε soundcheck, δείτε το video των Dream Theater, που έχει πολύ ενδιαφέρον. .

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου