STAIRWAY TO THE STARS (19/3/16)

•  Με καινούργιο άλμπουμ επανέρχονται οι glam metal Tigertails, στις 25 Απριλίου. Τίτλος του  "Blast"  και θα περιλαμβάνει και το "Pipped It Popped It" με το οποίο συμμετείχαν στην επιλογή του αγγλικού τραγουδιού για την Eurovision, αλλά απέτυχαν. Η cd έκδοση του άλμπουμ θα περιέχει και 2 bonus tracks.
• Την εμφάνισή τους στο House Of Blues του Chicago θα κυκλοφορήσουν σε  CD και DVD, οι Night Ranger. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει τελευταίο studio άλμπουμ του αμερικάνικου συγκροτήματος ήταν το "High Road" (2014).
• Νικήθηκε από τον καρκίνο ο πρώην οργανίστας των Blue Murder, Nik Green. O Green έπαιξε και στα δύο studio άλμπουμ του συγκροτήματος σαν session μουσικός.
• Η τελετή απονομής των βραβείων Grammy όπου οι Eagles έπαιξαν το “Take It Easy” ήταν η τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος. «Αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο για τους Eagles δεν νομίζω ότι θα μας ξαναδείτε να παίζουμε. Ήταν η τελευταία εμφάνιση μας» δήλωσε ο Don Henley στο BBC.
• O Kirk Hammett σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως ο παραγωγός για τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του “Death Magnetic” (2008) θα είναι ο Greg Fidelman. Ο Hammett είπε για τον Greg: «Είναι ένα πολύ ευχάριστο άτομο για να δουλέψεις μαζί του. Μπορεί να γίνει κάπως πιεστικός όμως  ακούει. Είναι πολύ ευέλικτος και μπορεί να καταφέρει την δουλειά του στο μέγιστο χωρίς να εκνευρίσει κόσμο».
• Δείτε το καινούργιο video των Slayer, “You Against You" από το τελευταίο άλμπουμ τους.
• Ένα ακουστικό EP με τίτλο Stripped θα κυκλοφορήσουν οι Hinder με 5 δικά τους τραγούδια και με μια διασκευή, το Not An Addict των K's Choice. Το αμερικάνικο συγκρότημα ετοιμάζει μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία για τον Ιούνιο και η κυκλοφορία του Stripped θα συμπέσει με την περιοδεία. Τα τραγούδια τους που έχουν διασκευάσει ακουστικά είναι τα εξής1. Not An Addict, 2.Intoxicated.3 Wasted Life 4. Hit the Ground 5. If only for tonight 6.Get Stones.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου