IAN ANDERSON, PAVLOV’S DOG ΚΑΙ GRAVEYARD ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Τρεις δυνατές συναυλίες ανακοινώθηκαν για το καλοκαίρι, οι Jethro Tull, οι Pavlov's Dog και οι Graveyard. Ακολουθούν οι πρώτες πληροφορίες που ανακοινώθηκαν.
Οι Jethro Tull θα παίξουν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο θέατρο Badminton. Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές: 25/ 30/ 35/ 40/ 45 ευρώ.
Οι Pavlov’s Dog σχηματίστηκαν το  1973 από τον πρώην ντράμερ του Chuck Berry, Mike Safron και η απίστευτη φωνητική απόδοση του David Surkamp τους καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού ως συγκρότημα-φαινόμενο στον progressive rock χώρο. Το 1975 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Pampered Menial", το οποίο αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της rock και ψηφίστηκε από το περιοδικό Mojo ως μια από τις σημαντικότερες prog-rock κυκλοφορίες όλων των εποχών. Οι φήμες περί αυτοκτονίας του David Surkamp που στροβιλίζονταν γύρω από τη μπάντα διαψεύστηκαν το 2004, όταν μετά από την επετειακή συναυλία για τα 30 τους χρόνια, οι Pavlov's Dog ανακοίνωσαν την επανένωσή τους και έκτοτε παραμένουν ενεργοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά. Θα εμφανιστούν το Σάββατο 28 Μαϊου στο Κύτταρο. Η πόρτα ανοίγει στις 21:00.Τιμή προπώλησης: 25€, στο ταμείο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 28€.
Τέλος οι σουηδοί Graveyard επιστρέφουν στη χώρα μας για να εμφανιστούν στο Gagarin στις 25 Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό από τη σελίδα της διοργανώτριας στο facebook. Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια μόλις ανακοινωθούν.
Graveyard
Pavlov's Dog

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment