STAIRWAY TO THE STARS (26/1/16)

• Oι Skunk Anansie, ένα από τα συγκροτήματα που χαρακτήρισαν τη δεκαετία του 90 και την alternative & rock σκηνή με τα πρώτα τους άλμπουμ, αλλά και την ιδιαίτερη φωνή της frontwoman, Skin, επιστρέφουν με νέα δισκογραφική δουλειά, “Anarchytecture”.  Το “Love Someone Else” είναι το πρώτο single που κυκλοφόρησε και δηλώνει πως το συγκρότημα επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά, μετά και το τελευταίο τους άλμπουμ “Black Traffic” (2012). Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Tom Dalgety (Royal Blood, Killing Joke, Band of Skulls) στα RAK Studios στο Λονδίνο.
• Black Earth ονομάστηκε το project που σχημάτισαν πρώην και νυν μέλη των Arch Enemy. Οι Michael Amott και Christopher Amott κιθάρες, Johan Liiva τραγούδι, Daniel Erlandsson ντραμς και Sharlee D'Angelo μπάσο παίζουν στις συναυλίες του υλικό από τα πρώτα τρία άλμπουμ των Arch Enemy.
• "Σκέφτομαι να το παρουσιάσω ξανά στις συναυλίες αρκεί να μην επηρεάσει και ενοχλήσει κανέναν", είπε ο Dave Mustaine που έχει αναθεωρήσει την απόφασή του να μην ξαναπαίξει ζωντανά το  "The Conjuring", αφού οι στίχοι του δεν συνάδουν πια με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του.  Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι στην αυτοβιογραφία του "Mustaine: A Heavy Metal Memoir" o Mustaine είχε αποκαλύψει ότι ασχολούνταν σαν έφηβος με τη μαύρη μαγεία και μάλιστα με καλά(!) αποτελέσματα.
• Σύγχρονο χαρακτήρισε ο Dee Snider το καινούριο προσωπικό του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει φέτος με τίτλο “Now”. Η λέξη σύγχρονο, συνδυάζεται με τη συμμετοχή του συνθέτη Damon Ranger που έχει κερδίσει Όσκαρ, Grammy και Emmy (σ.σ. του ξέφυγε το Nobel) για τη συνεργασίες του με την Katy Perry και την ταινία «Η ζωή του Π». O Snider έχει ήδη ηχογραφήσει πέντε τραγούδια με τον Ranger και τους μουσικούς που έχουν παίξει με την Pink. «μΜ πλησίασαν κάποιοι κορυφαίοι συνθέτες και μου είπαν «Dee είσαι ένα ίνδαλμα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να σε πλασάρουμε στις μάζες με τη σύγχρονη rock μουσική», μιλάμε για τους ανθρώπους που γράφουν μουσική για τον Kanye, την Katy Perry, την Pink, την Taylor Swift», είπε ο Snider. Ηχητικά τα νέα τραγούδια θα ακούγονται σαν ένας συνδυασμός Queen και Foo Fighters!!!
• 5 συναυλίες στη Μ.Βρετανία θα δώσει o Joe Bonamassa τιμώντας έτσι την ιστορία του Βρετανικού blues της δεκαετίας του ’60. “Αν δεν ήταν οι βρετανοί blues μουσικοί, ποτέ το  blues δεν θα έπαιρνε τη μορφή που έχει σήμερα και ποτέ δεν θα είχε τον αντίκτυπο που έχει στο rock. Στις 25 Μαρτίου, ο Bonamassa θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλοBlues of Depression. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ.
• #HUMAN είναι ο τίτλος του 5ου άλμπουμ των Hellyeah, που διαδέχεται το  "Blood For Blood". Η παραγωγή του έγινε από τον Kevin Churko και για πρώτη φορά συμμετέχουν τα καινούργια μέλη Kyle Sanders μπάσο και Christian Brady κιθάρα.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου