STAIRWAY TO THE STARS (10/1/16)

• Μπορεί ο κιθαρίστας των Skid Row, Dave "Snake" Sabo  να έχει ξεκόψει οποιαδήποτε επιστροφή του πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος Sebastian Bach, αλλά ο τελευταίος δεν βάζει κάτω με τίποτε. Για μια ακόμα φορά, εκμεταλλευόμενος την αποχώρηση του Tony Harnell, δήλωσε ότι θα ήθελε να επανέλθει.
• Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών ο Jason Mackenroth, πρώην ντράμερ των The Rollins Band και Mother Superior, μετά από μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.
• Το εξώφυλλο του πρόσφατου προσωπικού άλμπουμ του κιθαρίστα των Pink Floyd, “Rattle That Lock” πήρε το πρώτο βραβείο σαν το Καλύτερο «εξώφυλλο για βινύλιο». Το Undertow – Drenge πήρε τη δεύτερη θέση και το Currents- Tame Impala την Τρίτη. Ο Gilmour έδωσε τα συγχαρητήρια του στον δημιουργό του εξωφύλλου Dave Stansbie και στους συνεργάτες του, ευχόμενος να δει μια γενικότερη επιστροφή του βινυλίου στην αγορά.
• Το καθαρόαιμο αμερικάνικο metal συγκρότημα των Metal Church , θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου, το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο XI .
• Οι Αθηναίοι thrashers AMKEN επιστρέφουν, εν αναμονή του full-length δίσκου τους, με νέο φουλ live φουλ metal clip από την εμφάνισή τους στο φετινό Schoolwave Festival! Το πρώτο τραγούδι που έκανε γνωστό το συγκρότημα στην underground κοινότητα αυτή τη φορά σε ζωντανή εκτέλεση μπροστά σε ένα εξτασιασμένο κοινό σε προκαλεί να μπεις κι εσύ στο pit!Ένα από τα τραγούδια του "Adrenaline Shot" συμπεριλήφθη στη συλλογή "Lessons In Violence" του METAL HAMMER Μαΐου (τεύχος #365) ενώ αυτή τη στιγμή η μπάντα έχει ολοκληρώσει τη μίξη του επερχόμενου full-length άλμπουμ της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016. Τον τελευταίο χρόνο οι AMKEN έχουν ανοίξει συναυλίες των SIX FEET UNDER (USA) στη Γερμανία, SKULL FIST (CA) σε Κύπρο και Ελλάδα, SKELETONWITCH (USA) και ELM STREET (AU), και έχουν κυκλοφορήσει ένα ντεμπούτο EP με τίτλο "Adrenaline Shot" (30.11.2014), το οποίο eπανακυκλοφόρησε από την EBM Records σαν split. Η μεγαλύτερη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ αποτελεί το φετινό Schoolwave με headliners τους "δικούς μας" PLANET OF ZEUS μπροστά σε πλήθος 1000+ ατόμων.
• Τελικά στο Νο13 του βρετανικού chart μπήκε το υπερκλασικό τραγούδι των Motorhead, "Ace Of Spades" μεtά την προσπάθεια που έκαναn οι fans του συγκροτήματος να το επαναφέρουν στο Top 10 και ει δυνατόν στο Νο1.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου