ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ INNERWISH

Το ελληνικό συγκρότημα των Innerwish θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο “InnerWish”, στις 18 Μαρτίου 2016, σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, μέσω της Ulterium Records.
Το artwork του νέου άλμπουμ, είναι δημιουργία του Felipe Machado Franco (Blind Guardian, Rhapsody Of Fire, Xandia) και το design ήταν δουλειά του Jan Yrlund (Korpiklaani, Apocalyptica, Manowar).
Η μπάντα σχολίασε σχετικά με το δίσκο: “Αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ με το νέο μας lineup και ελπίζουμε ότι αυτό το lineup θα μείνει απαράλλαχτο για πολλά χρόνια, αφού τώρα νιώθουμε πιο δυνατοί, πιο πεπεισμένοι και σίγουροι για τους εαυτούς μας, από ότι έχουμε υπάρξει ποτέ. Για αυτούς τους λόγους, επιλέξαμε να ονομάσουμε το άλμπουμ ‘InnerWish’, επειδή μας αντιπροσωπεύει με τον πιο ακριβή τρόπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το δίσκο. Μπορεί να ακουστεί πολύ κοινότυπο, αλλά είναι η αλήθεια για εμάς: Αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ των InnerWish μέχρι τώρα! Heavy, επιθετικό, μοντέρνο, μελωδικό και ποικίλο ταυτόχρονα, με όλα τα κλασικά στοιχεία της μπάντας, συνδυασμένα με μερικά καινούργια. Μπορεί να έχουν περάσει 6 χρόνια από την κυκλοφορία του ‘No Turning Back’, αλλά οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίσαμε μας έκαναν πιο δυνατούς και το αποτέλεσμα είναι αυτό το πέμπτο άλμπουμ των InnerWish. Επιστρέψαμε για τα καλά!”.
Περισσότερες πληροφορίες για το δίσκο θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2016.
Ο Rockmachine.gr ήταν στην παρουσίαση του άλμπουμ και σε λίγες ημέρες θα διαβάσετε μια πρώτη παρουσίαση του άλμπουμ.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου