Το ομώνυμο soundtrack από την ταινία μεγάλου μήκους, «Roger Waters The Wall», των Roger Waters και Sean Evans, θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου στην Ελλάδα από την Feelgood Records. H ταινία παρουσιάζει την επική περιοδεία που έκανε για 2 χρόνια ο Waters παρουσιάζοντας το “The Wall Live”. Μια  rock ‘n’ roll παράσταση που μετέφερε ένα ισχυρό μήνυμα ειρήνης και συμπόνιας, το “The Wall Live” έγινε ένα event που κανείς fan σε όλο τον κόσμο δεν έπρεπε να χάσει. Το show παρακολούθησαν πάνω από 4.5 εκ. άνθρωποι, σε 4 ηπείρους σε παραπάνω από 200 συναυλίες, μερικές εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν και στην Ελλάδα. Μάλιστα, το “Τhe Wall Live” Το “The Wall Live” έγινε η πιο πετυχημένη παγκοσμίως περιοδεία solo καλλιτέχνη στην ιστορία της μουσικής.

Η παραγωγή του «Roger Waters The Wall» έγινε από τον Nigel Godrich (Radiohead, Beck, Paul McCartney) και προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. Το soundtrack αποτελεί το απόλυτο ενθύμιο της συναυλίας, όχι μόνο για όσους την παρακολούθησαν, αλλά και για όσους δεν πήγαν και για όσους μπορεί ν’ ανακαλύπτουν για πρώτη φορά το “The Wall”. H ταινία “ROGER WATERS THE WALL” έρχεται στις 23 Νομεβρίου σε BLU-RAY & DVD από την Feelgood Entertainment.

Disc 1
1.      In the Flesh?
2.      The Thin Ice
3.      Another Brick in the Wall, Pt. 1
4.      The Happiest Days of Our Lives
5.       Another Brick in the Wall, Pt. 2
6.      The Ballad of Jean Charles de Menezes
7.      Mother
8.      Goodbye Blue Sky
9.      Empty Spaces
10.  What Shall We Do Now?
11.  Young Lust
12.  One of My Turns
13.  Don’t Leave Me Now
14.  Another Brick in the Wall, Pt. 3
15.  Last Few Bricks
16.  Goodbye Cruel World

Disc 2
1.      Hey You
2.      Is There Anybody Out There?
3.      Nobody Home
4.      Vera
5.      Bring the Boys Back Home
6.      Comfortably Numb
7.      The Show Must Go On
8.      In The Flesh
9.      Run Like Hell
10.  Waiting for the Worms
11.  Stop
12.  The Trial
13.  Outside the Wall

Soundtrack band members

Vocals, Guitar and Bass: Roger Waters
Guitars: Dave Kilminster
Guitars: Snowy White
Guitars: G.E. Smith
Keyboards: Jon Carin
Hammond & Piano: Harry Waters
Drums: Graham Broad
Vocals: Robbie Wyckoff
Background Vocals: Jon Joyce
Background Vocals: Pat Lennon
Background Vocals: Mark Lennon
Background Vocals: Kipp Lennon
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου