ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ROCK OF ANGELS RECORDS

Σε μια σειρά κυκλοφοριών προχώρησε η ελληνική ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία ROCK OF ANGELS RECORDS.  Συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε για τα εξής:

•    Οι Έλληνες symphonic metallers FALLEN ARISE προστέθηκαν στο roster της ROAR και τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ  με τίτλο “Adeline”.
•    Οι Θεσσαλονικείς alternative metallers KILLSON επίσης μπήκαν στην οικογένεια της ROAR και σύντομα αναμένονται οι πληροφορίες σχετικά με το νέο τους άλμπουμ.
•    Ο GEORGE GAKIS υπέγραψε με την ROAR συμβόλαιο για την επανακυκλοφορία του “Too Much Ain’t Never Enough”  στο οποίο συμμετέχουν οι Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple), Bobby Rondinelli (Rainbow), James Kottak (Scorpions), Greg Smith (Alice Cooper, Over the Rainbow) και Mark Cross (Helloween, Firewind, Outloud) κ.α.
•    Τον Αύγουστο αναμένονται οι κυκλοφορίες σε βινύλιο του “Demo 1987” των Θεσσαλονικιών heavy metallers SARISSA (συγκεκριμένα σε picture disc) και του “Renegades” (2014) των Βρετανών heavy metallers MONUMENT.
•    Μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο αναμένονται οι κυκλοφορίες των νέων άλμπουμ των Αμερικάνων melodic rockers HOUSE OF LORDS όπως και των επίσης Αμερικάνων heavy metallers IMPELLITTERI, προσωπικού σχήματος του shred master Chris Impellitteri.
•    Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένονται οι κυκλοφορίες των νέων albums των Δανών progressive metallers ROYAL HUNT ενώ θα πραγματοποιηθεί και η κυκλοφορία ενός best of των ελληνοτραφών hard rockers OUTLOUD, του “δικού μας” Bob Katsionis. Υπενθυμίζουμε πως στις προσεχείς δραστηριότητες της ROCK OF ANGELS RECORDS συμπεριλαμβάνεται και η διεξαγωγή του πολυσυλλεκτικού metal festival ROCK ON THE BEACH, που θα λάβει χώρα στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου του 2015 και για το οποίο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στο www.rock-on-the-beach.com αλλά και στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: www.facebook.com/rockonthebeachthermaikos.

Στο μεταξύ δείτε το trailer του festival:Φαίνεται πως η ROCK OF ANGELS RECORDS ήρθε για να μείνει, παρά τις αντιξοότητες του περιβάλλοντος, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδα για τη συνέχιση ύπαρξης της metal σκηνής στον ελλαδικό χώρο.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου