CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (21/6/15)

• Συνελήφθη μέσα στο σπίτι του μετά από καταγγελία, ο ντράμερ των Journey Deen Castronovo με την κατηγορία της οικογενειακής βίας. Το περιστατικό έγινε την Κυριακή 14 Ιουνίου στο σπίτι του στο Oregon. Τον Ιανουάριο του 2012 είχε ξανασυλληφθεί για βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του. Στην περιοδεία που ξεκινούν οι Journey, τον αντικατέστησαν από τον Omar Hakim.
• Στις 25 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τρίο άλμπουμ των Huntress με τίτλο "Static". Η  παραγωγή του έγινε από τους Paul Fig (Alice in Chains, Deftones, Trivium, Ghost BC) & Jim Rota (Fireball Ministry), ενώ  μίξη από τον Paul Fig, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Vance Kelly.Και οι  Pentagram έχουν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου με τίτλο  "Curious Volume".
• Ο κιθαρίστας Joel Hoekstra (πρώην Night Ranger και νυν Whitesnake) θα κυκλοφορήσει το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο 13. Μαζί του παίζουν και Jeff Scott Soto και  Russell Allen, τραγούδι, Vinny Appice ντραμς, Derek Sherinian πλήκτρα και Tony Franklin μπάσο.
• Οι David Fremberg τραγούδι (Andromeda), Janne Stark κιθάρα (Grand Design, Overdrive, Locomotive Breath), Mikael Rosengren πλήκτρα (Token, Scudiero), Linus Abrahamsson μπάσο (Andromeda) και TrumPeter Svensson ντραμς (Faith, Mercy, Locomotive Breath) ηχογράφησαν το δεύτερο άλμπουμ των Constancia. Τίτλος του ‘Final Curtain’ και η περιορισμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου με 3 Bonus τραγούδια.
• Στις 21 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Δανών Royal Hunt με τίτλο, "Devil's Dozen". Πίσω από το μικρόφωνο θα είναι ο DC Cooper. Και οι Graveyard έχουν καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται "Innocence & Decadence" και θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. Το "Innocence & Decadence" είναι το πρώτο άλμπουμ με τον Truls Mörck στο μπάσο.
• Δείτε κι ακούστε ένα πρώτο δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ του U.D.O., με τίτλο "Navy Metal Night" που θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου. Στην ηχογράφηση συμμετέχει η μπάντα του γερμανικού ναυτικού (Marinemusikkorps Nordsee), προσφέροντας στα κομμάτια μια διαφορική χροιά. Δείτε κι ακούστε το Animal House.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου