CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (10/4/15)

• Τρία πρώην μέλη των Guns’n’Roses, οι Slash, Duff και Gilby Clarke, βρέθηκαν μαζί στη σκηνή στο Buenos Aires, κατά τη διάρκεια συναυλίας του   Slash. Οι Loaded, το συγκρότημα του Duff άνοιξαν τη συναυλία του Slash, ενώ ο Clarke ανέβηκε όταν έπαιξαν το Paradise City. Ήταν η πρώτη φορά   που και οι τρεις μουσικοί έπαιξαν live μαζί από τη δεκαετία του’90, (οι Slash ήταν μέλη Duff των Velvet Revolver), ενώ είχαν παίξει και με τον   Matt Sorum, την εποχή που έπαιζαν με τους Kings of Chaos. Επόμενο ήταν οι προσδοκίες για μια επανασύνδεση των Guns’n’Roses να ζωντανέψουν, αλλά   όλοι υπολογίζουν χωρίς τον Axl, όπου εκτός της ηχηρής άρνησής του να εμφανιστεί στο Rock’n’Roll Hall of Fame, έχει να κάνει live εμφάνισή με   τους (συγχρόνους) Guns’n’Roses από τον Ιούνιο του 2014.
• Δύο μουσικοί που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με τον Yngwie Malmsteen, ο τραγουδιστής  Michael Vescera  και ο κιθαρίστας Barry Sparks,   σχημάτισαν τους Riot on Mars. Ήδη ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους με τίτλο "First Wave".
• Καλύτερα στην υγεία της είναι η Καναδή τραγουδίστρια Joni Mitchell , η οποία νοσηλεύεται στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Να   θυμίσουμε ότι η Mitchell βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Τρίτης αλλά κατά τη μεταφορά της με το ασθενοφόρο στο   νοσοκομείο ανέκτησε τις αισθήσεις της.
• Δείτε εδώ το video από τις πρόβες των Blind Guardian για την επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους.
• Σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο μεγάλος των blues, B.B. King. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 89χρονος καλλιτέχνης,   μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο, λόγω του διαβήτη, πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Πριν από   ένα χρόνο μάλιστα που είχε και πάλι εισαχθεί στο νοσοκομείο είχε αναγκαστεί να ακυρώσει αρκετές προγραμματισμένες εμφανίσεις ενώ το ίδιο συνέβη   και τον Οκτώβριο. Τότε είχε μάλιστα εκδώσει και μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη από εκείνους που είχαν αγοράσει εισιτήριο για να   τον δουν.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Nightwish, “Endless Forms Most Beautiful", την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε στην Αμερική 18,000 αντίτυπα   και μπήκε στο No. 34 του The Billboard 200 chart.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου