CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL

• Η κυκλοφορία του άλμπουμ Wonder Days, προσέφερε στους Thunder ένα Top 10 στην Μ.Βρετανία, αφού οι πωλήσεις του, το έφεραν στο Νο9 του επίσημου     chart. “Είναι θαυμάσιο» είπε ο τραγουδιστής Danny Bowes, ευχαριστώντας τους fans του συγκροτήματος.
• Τους Act of Defiance υπέγραψε η Metal Blade Records με το άλμπουμ να ηχογραφείται αυτές τις ημέρες υπό την επίβλεψη του παραγωγού Chris "Zeuss"   Harris  και με πρόβλεψη κυκλοφορίας μέσα στο καλοκαίρι. Οι Act of Defiance αποτελούνται από τους πρώην Megadeth, Shawn Drover (ντραμς) και Chris   Broderick (κιθάρα), Henry Derek Bonner (τραγούδι, πρώην Scar the Martyr)και τον μπασίστα Matt Bachand (Shadow Fall).
• Σε συνέντευξή του ο κιθαρίστας  των Soundgarden, Kim Thayill, δήλωσε ότι το νέο, 70 άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει το 2016.
• Παράλληλα με την κυκλοφορία του box set Who, 50 Hits 11 άλμπουμ του Pete Townshend επανακυκλοφορούν σε digitally μορφή είτε από το iTunes είτε   από το Spotify. Πρόκειται για τα άλμπουμ Who Came First(1972)που ήταν το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ, και τα Rough Mix(1977), Empty Glass(1980)   All The Best Cowboys Have Chinese Eyes(1980), Scoop(1983), White City(1983), Deep End Live(1986), Another Scoop(1986), Iron Man: The Musical  (1989), Psychoderelict(1993) και Scoop 3(1994). Σε φυσική μορφή θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος του 2015.
• Οι δισκογραφικές εταιρείες συμφώνησαν οι κυκλοφορίες singles  και άλμπουμ να γίνονται σε όλο τον κόσμο την ίδια ημέρα, Παρασκευή. Έως και σήμερα   οι μόνες χώρες που κάνουν κυκλοφορία την Παρασκευή είναι η Αυστραλία και Γερμανία, τη Δευτέρα η Μ.Βρετανία και Τρίτη η Αμερική. Η International   Federation of the Phonographic Industry (IFPI) αντιπροσωπεύει 130 δισκογραφικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι κατέληξε στην   Παρασκευή με γνώμονα ότι τη συγκεκριμένη ημέρα οι πωλήσεις θα είναι υψηλότερες λόγω του επερχόμενου Σαββατοκύριακου. Φυσικά αυτό θα συμβεί στις   μεγάλες αγορές, ενώ για αγορές όπως η δική μας η ημερομηνία κυκλοφορίας θα «μεταφέρεται’ τουλάχιστον μια εβδομάδα μετά.
• Τη θέση του αποχωρήσαντος κιθαρίστα Brad Hull στους Sanctuar, πήρε ο Nick Cordle (πρώην Arch Enemy, Arsis).


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου