DOUG ALDRICH KAI DEE SNIDER: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΩΝ

Το σωστό θα ήταν να διαλάγαμε μια φωτογρφία του Aldrich ή του Snider ή και των δύο μαζί. Προτιμήσαμε τον Snider με τη γυναίκα του γιατί έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Ο κιθαρίστας Doug Aldrich (νυν Revolution Saints, πρώην Whitesnake, Dio, Lion,) κι ο τραγουδιστής των Twisted Sister φαίνεται ότι δεν έχουν την καλύτερη σχέση. Στις 9 Φεβρουαρίου, ο Snider ρώτησε τούς 124.000 followers του στο Twitter: «Σε ποιο σημαντικό Whitesnake album έχει παίξει ο Doug Aldrich; Απλώς ρωτάω...» και συνέχισε: «Έχω βαρεθεί τους μουσικούς που εντάχθηκαν σε μεγάλα συγκροτήματα μετά την επιτυχία τους και ισχυρίζονται ότι προέρχονται από αυτά τα συγκροτήματα. Δεν έκαναν τίποτε για να φθάσουν στη κορυφή αυτά τα συγκροτήματα»
Ο Aldrich απάντησε: «Φίλε Dee Snider, έκανα ότι μπορούσα για να προχωρήσει το συγκρότημα. Είχα την ευλογία να γράψω 30 τραγούδια για τους Whitesnake. Eίσαι μεγάλος κόπανος, πάντως. Χα, χα!». Υπενθυμίζουμε πως ο Doug Aldrich αποχώρησε από τους Whitesnake τον Μάιο του 2014  έχοντας παίξει στα άλμπουμ τους "Good to be Bad" (2008) και "Forevermore" (2011) στα live άλμπουμ Live: In the Shadow of the Blues , Made In Japan, Made in Britain / The World Record και  στα dvd, Live... In the Still of the Night και Made in Japan.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου