CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL

• Ίσως είναι η περιοδεία του καλοκαιριού για την Αμερική. Def Leppard, Styx και Tesla μαζί θα εμφανιστούν σε 40 ημερομηνίες, αρχής γενομένης στις 23 Ιουνίου από τη Φλόριδα και θα κλείσουν στις 4 Οκτωβρίου στο Bismarck της Β. Καρολίνα. Το βρετανικό συγκρότημα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο μίξης των καινούργιων τραγουδιών του, που φυσικά θα παρουσιάσει στην καλοκαιρινή περιοδεία του.
• Τα 2.000.000 αντίτυπα ξεπέρασαν οι συνολικές πωλήσεις της δισκογραφίας των Cannibal Corpse στην Αμερική, γι αυτό και η Metal Blade Records τους τίμησε λίγο πριν την εμφάνισή τους στη Santa Ana της Καλιφόρνια. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 1990 και ήταν το Eaten Back to Life.
• Τα 70α γενέθλιά του θα γιορτάσει ο ιρλανδός τροβαδούρος/συνθέτης/ερμηνευτής Van Morrison σε συναυλία που θα δοθεί 31 Αυγούστου στη γενέτειρά του, το Belfast. Η συναυλία θα δοθεί στη Cypress Avenue, από το όνομα της οποίας ο Morrison τιτλοφόρησε το ομώνυμο τραγούδι στο δίσκο του Astral Weeks (1968).
• Σε συνέντευξή του στο "Rabid Noise", ο ντράμερ των Nile, Γιώργος Κόλλιας δήλωσε ότι το συγκρότημα είναι στο studio και τελειώνει τις ηχογραφήσεις των καινούργιων τραγουδιών του. Το άλμπουμ που θ α διαδεχθεί το "At The Gate Of Sethu"(2012) δεν έχει ακόμα τίτλο και πιθανόν να βαπτιστεί με τον τίτλο ενός από τα τραγούδια του δίσκου. «Σ ‘ένα μήνα θα έχουμε τελειώσει με τις ηχογραφήσεις και πιθανόν το άλμπουμ να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Ήδη έχουμε κλείσει ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Suffocation για Σεπτέμβριο/Οκτώβριο, ενώ ένα μήνα αργότερα θα παίξουμε στην Αμερική. Πάντως αυτός ο δίσκος έχει τα δυσκολότερα μουσικά μέρη που έχω ηχογραφήσει»!
• Survival Of The Fittest" είναι ο τίτλος του πρώτου άλμπουμ των Blackwelder και θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου. Το συγκρότημα που στο Δελτίο Τύπου απέφυγε το χαρακτηρισμό “supergroup” αποτελείται από τους Ralf Scheepers (Primal Fear, πρώην Gamma Ray), Andrew Szus (Seven Seraphim), RAPHIM), Bjorn Englen (Dιο Disciples, Yngwie Malmsteen) και Aquiles Priester (Hangar, Angra).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου