NEWS OF THE WORLD (12/9/22)


• Mε καθυστέρηση λίγο λιγότερο από ένα χρόνο, θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του τραγουδιστή των AC/DC, Brian Johnson. Τίτλος της The Lives Of Brian (σ.σ. σας θύμισε την ταινία των Month Python;)- και θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2022 από τις εκδόσεις Penguin Michael Joseph.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών από ανακοπή, ο Νίκος Χασσίδ, Υπεύθυνος της Άνωσις που διοργάνωσε σειρά συναυλιών στο Ρόδον αλλά και της εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών σειρών.
• Για τις 24 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση της ταινίας/ντροκιμαντέρ για τη  ζωή και την καριέρα του Dio, Dreamers never die. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ημέρες.

•    Απτόητος συνεχίζει την καριέρα του ο 77χρονος κιθαρίστας και τραγουδιστής των Moody Blues, Justin Hayward που παρουσίασε το video για το καινούργιο τραγούδι του “Living For Love”. «Ανήκω σε μια γενιά που σαν έφηβοι, ζούσαμε μόνο για αγάπη,  με την πιο υπέροχη μουσική, την ελευθερία και την αισιοδοξία» λέει ο Hayward. «Δεν το καταλαβαίναμε εκείνη τη στιγμή, αλλά πρέπει να το γιορτάζουμε όσο είμαστε ακόμα εδώ, και θυμόμαστε».

• Την Nita Strauss τη ξέραμε αλλά μπήκε για τα καλά στη ζωή μας μετά την πολύ καλή κι εντυπωσιακή εμφάνισή της κατά τη διάρκεια της αθηναίικής συναυλίας του Alice Cooper, το καλοκαίρι 2022. Μετά την αποχώρησή της, παίζει με την pop star Demi Levoto αλλά παράλληλα φροντίζει και την προσωπική της καριέρα. Δείτε το Video που ετοίμασε για το κομμάτι Summer Storm.
• Είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθούν οι Mr. Big για μια μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του εκλιπόντος ντράμερ Pat Torpey καθώς φαίνεται ότι ο Matt Starr που τον είχε αντικαταστήσει δεν θα είναι μαζί τους.
• Δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά οι Pink Floyd βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πουλήσουν τα δικαιώματα αλλά και τα masters των ηχογραφήσεων τους αντί του ποσού του $500.000.000.

• Οι Rolling Stones συνεργάστηκαν με την αμερικάνικη εταιρεία ρολογιών Nixon και παρουσίασαν τα πρώτα 3 δείγματα ρολογιών με το θρυλικό λογότυπό τους με τις τιμές τους να κυμαίνονται στα £160/$175.
• Η τεχνολογία για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο αυτή τη φορά για λογαριασμό των Emerson, Lake & Palmer όπου οι (θανόντες) Keith Emerson και Greg Lake θα εμφανίζονται στη σκηνή με ψηφιακά ολογράμματα ενώ ο Carl Palmer ο οποίος είναι ο μόνος που ζει από την θρυλική τριάδα των μουσικών, θα παίζει μαζί τους. Η περιοδεία ονομάζεται Welcome Back My Friends - The Return Of Emerson Lake & Palmer Tour και ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου από τη Philadelphia. O tempora O mores!

• Στην ομάδα των μουσικών που συνοδεύουν τον Udo στην περιοδεία που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου από το Βερολίνο είναι κι ο πρώην μπασίστας των Accept, Peter Baltes που την τελευταία στιγμή πήρε τη θέση του Tilen Hudrap που χρειάστηκε να μπει σε νοσοκομείο.
•   Δείτε το officialvideo για το τραγούδι του Ozzy 'Nothing Feels Right'με τον Zakk Wylde. Το τραγούδι προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ του “Patient Number 9” που κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου από τη Sony Music.

• Τέσσερις συναυλίες στη Βραζιλία θα δώσει ο Bruce Dickinson ερμηνεύοντας το Concerto For Group And Orchestra του Jon Lord που έπαιξαν για πρώτη φορά οι Deep Purple στο Royal Albert Hall το 1969. Μαζί του 80μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Paul Mann, μαέστρος στην επετειακή εκτέλεση του Concerto το Σεπτέμβριο του 1999 στο Royal Albert Hall. Οι μουσικοί που τον συνοδεύουν είναι οι Kaitner Z Doka (Jon Lord, Ian Paice, Don Airey) κιθάρα, Bernhard Welz (Jon Lord, Don Airey) τύμπανα, John O’Hara (Jethro Tull) πλήκτρα, Tanya O’Callaghan (Whitesnake) μπάσο και Mario Argandonia (Scorpions) κρουστά.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου