ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: DAVID PAICH (TOTO)/WALTER TROUT/AUTOGRAPH


Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο 68 χρονος οργανίστας/τραγουδιστής των Toto, David Paich με τη συμμετοχή των Joseph Williams(τραγούδι) και Steve Lukather(κιθάρα) και οι 2 Toto, του βετεράνου τραγουδιστή των Doobie Brothers, Michael McDonald, του περκασιονίστα Lenny Castro, του πρώην Eagle Don Felder και του Ray Parker Jr. Το Forgotten Toys όπως τιτλοφορείται το άλμπουμ, πατάει στον κλασικό μελωδικό ήχο των Toto κι όπως είπε, «είμαι πολύ υπερήφανος που ένα άλμπουμ έχει το όνομά μου».  

 
Ο 71χρονος σήμερα Walter Trout έχει περάσει από τους Canned Heat αλλά κι από τους John Mayall’s Bluesbreakers κι αυτό είναι το 12o προσωπικό άλμπουμ όπου τον συνοδεύουν ο ντράμερ Michael Leasure, Jamie Hunting στο μπάσο κι ο πιανίστας/οργανίστας Teddy Zig Zag Andreadis (Guns'n'Roses). Κλασικό ηλεκτρικό Blues με έμφαησ την κιθάρα. 

Οι Autograph επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ και καινούργια σύνθεση. Το άλμπουμ τιτλοφορείται Beyond και η σημερινή σύνθεσή τους είναι Simon Daniels τραγούδι, Jimi Bell κιθάρα, Randy Rand μπάσο και Marc Wieland ντραμς.

Το τελευταίο αρχικό μέλος τους ήταν ο μπασίστας Randy Rand ο οποίος δεν πρόλαβε να δει το άλμπουμ να κυκλοφορεί αφού έφυγε από τη ζωή. Το  Beyond θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου και μπορείται να ακούσετε ένα δείγμα με το πρώτο video single που είναι το "This Ain't The Place I Wanna Be".


30/8/22
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου