BOX SET ΜΕ ΤΑ SINGLES ΤΩΝ EMERSON LAKE AND PALMER/ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ HOLIDAY IN EDEN-MARILLION

 

Οι Emerson, Lake and Palmer δεν ήταν το συγκρότημα των singles, αλλά τα λίγα που κυκλοφόρησαν και επιτυχία έκαναν και ήταν πολύ χαρακτηριστικά. Στις 26 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το box set με τίτλο που θα περιέχει όλα τα singles που κυκλοφόρησαν στην καριέρα τους από το 1971 έως και το 1992.
"Αυτή η κυκλοφορία του box set με τα singles είναι πολύ σημαντική για την ιστορία των ELP" λέει το μοναδικό εν ζωή μέλος του συγκροτήματος, ντράμερ Carl Palmer. "Με τα τραγούδια αυτά, η μουσική μας παίχτηκε στο ραδιόφωνο και το  όνομα μας έγινε γνωστό. Μπορεί να είμαστε ένα συγκρότημα που εκφραζόταν καλύτερα με άλμπουμ αλλά όλα τα singles (μικροί δίσκοι) είχαν πολύ ενδιαφέρον». Στο box set θα βρείτε 12 singles με τα αρχικά εξώφυλλα του όπως τα Lucky Man, Fanfare For The Common Man All I Want Is You!, "From the Beginning", "Tiger in a Spotlight",  "Jerusalem”, "Peter Gunn" (live)κ.α. Το box set συνοδεύεται από πλούσιο ένθετο.


Την deluxe έκδοση του άλμπουμ τους Holiday in Eden (1991) ετοίμασαν για τις 16 Σεπτεμβρίου οι Marillion. Η καινούργια έκδοση του καλού άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει σε 4πλό βινύλιο, cd και Blu-ray αλλά και μονό Lp. Όλες οι εκδόσεις θα περιέχουν ολόκληρη τη συναυλία τους στο Hammersmith Odeon στις 30 Σεπτεμβρίου 1991. Το Blu-ray θα έχει ένα 85λεπτο ντοκουμένταρι του making of  του άλμπουμ, ολόκληρη τη συναυλία τους στο Rockpalast στην Κολωνία του 1991 και τα videos Cover My Eyes, No One Can και Dry Land, b-sides και bonus tracks.

25/8/22


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου