ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ AC/DC (ΦΟΒΕΡΟ!), GHOST KAI JOE BONAMASSA


Μπορεί το πρόσφατο άλμπουμ τους να μην έλεγε πολλά πράγματα (σ.σ. απόψεις είναι αυτές) αλλά από σκηνοθεσία video….σκίζουν. Οι AC/DC παρουσίασαν ακόμα ένα video από το πρόσφατο άλμπουμ τους Power Up και  συγκεκριμένα το "Through The Mists Of Time" που η σκηνοθεσία του Najeeb Tarazi το απογειώνει, αφού όχι μόνο χρησιμοποίησε πλάνα από το κάθε ένα από τα 5 μέλη αλλά ήταν και διαφορετικά.  Tο video εξελίσσεται σε ένα μουσείο όπου εμφανίζεται η Mona Liza, η Αναδυομένη Αφροδίτη και ένα σωρό κλασσικοί πίνακες, κι ανάμεσα τους φωτογραφίες από τους Malcolm Young, Bon Scott, αλλά και φωτογραφίες ακόμα κι μετόπες(!) με τα μέλη του συγκροτήματος με κορυφαία τα μέλη του συγκροτήματος στην Καπέλα Σιστίνα!!!!. Μήπως σας θύμισε λίγο την ταινία «Μια νύχτα στο Μουσείο»;


Όμως και το καινούργιο video των Ghost έχει πολύ ενδιαφέρον και παρουσιάζει μια έντονη σκηνοθετική άποψη. Το video single τιτλοφορείται "Hunter's Moon"σε σκηνοθεσία της Amanda Demme και βασίζεται στην ταινία Halloween Kills που θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους.


 Τρίο κι επίσης καλό video single το καινούργιο του Joe Bonamassa, που τιτλοφορείται "Time Clocks" και είναι το τρίτο τραγούδι που οπτικοποιεί από το καινούργιο άλμπουμ του με τον ίδιο τίτλο.


 
1/10/21

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου