ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ HELLOWEEN, DROPKICK MURPHYS, DANKO JONES KI ENA ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SAXON!

 

Το ένα μετά το άλλο τα συγκροτήματα παίρνουν απόφαση ότι κι αυτή τη χρονιά θα μείνουν σπίτι τους κι έτσι αποφάσισαν εκτός του να εκμεταλλευτούν το χρόνο τους ηχογραφώντας, να κυκλοφορήσουν αυτές τις ηχογραφήσεις. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, οι διαδικτυακές αγορές κυρίως του βινύλιου, έχουν αυξηθεί σημαντικά! Στις 18 Ιουνίου οι Helloween θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο studio άλμπουμ τους με τίτλο το όνομά τους! Φυσικά το μεγάλο όπλο τους είναι ότι έχουν επανασυνδεθεί με τους Michael Kiske και Kai Hansen και μαζί με τους Andi Deris (το συγκρότημα έχει 2 τραγουδιστές!), Michael Weikath, Sascha Gerstner, Markus Grosskopf και Daniel Löble, αποτελούν τη μεγάλη δύναμη πυρός του γερμανικού συγκροτήματος. .
Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Eliran Kantor, που στο παρελθόν φιλοτέχνησε εξώφυλλα των Testament, Soulfly, Iced Earth, Testament, και Sodom. Όπως παρατηρείται τα 7 κλειδιά δεξιά στη φωτογραφία, μας συνδέουν με το παρελθόν τους. Πρώτο single το , "Skyfall" που θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου σε 2 διαφορετικές εκδόσεις. Σε βινύλιο και CD με το τραγούδι σε single edit και εναλλακτική μίξη φωνής και τα 2 συνολικού χρόνου 20 λεπτών(!) με τις μίξεις να μην είναι ίδιες με αυτές του άλμπουμ και το δεύτερο single σε μόνο σε βινύλιο με το τραγούδι στην single έκδοσή του και το ακυκλοφορήτο "Indestructible" (δεν θα υπάρχει στο άλμπουμ). Η παραγωγή του έγινε από τους πολύπειρους Charlie Bauerfeind και Dennis Ward, ηχογραφήθηκε στο H.O.M.E. Studios του Αμβούργου, εκεί που δηλαδή ξεκίνησαν όλα το 1984, με την ίδια κονσόλα που ηχογράφησαν και τα άλμπουμ"Master Of The Rings", "Time Of The Oath" και "Better Than Raw".

To 10o άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν οι Βοστωνέζοι Dropkick Murphys, που έχουν κλείσει 25 χρόνια ζωής, αλλά ο κόσμος τους έμαθε μετά τη μεγάλη επιτυχία τους "Rose Tattoo" από το άλμπουμ τους Signed and Sealed in Blood (2013). Το νέο τους άλμπουμ τιτλοφορείται Turn Up That Dial και θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου με πρώτο single το “Middle Finger, ένα Celtic punk τραγούδι με τους στίχους να αναφέρονται στις παλιές ημέρες, όταν είμαστε νέοι κι όλα τα γράφαμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Το άλμπουμ περιέχει και το τραγούδι “Mick Jones Nicked My Pudding” που αναφέρεται στον κιθαρίστα, τραγουδιστή των Clash! Το Turn Up That Dial θα κυκλοφορήσει σε cd και βινύλιο και θα περιέχει 11 τραγούδια!


Οι Καναδοί Danko Jones έχουν έτοιμο το 10ο άλμπουμ τους με τίτλο "Power Trio" που θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου. Πρώτο single "I Want Out" και παραγωγό του είναι ο Eric Ratz με τον οποίον έχουν ξανά δουλέψει στο παρελθόν. Το "Power Trio"θα κυκλοφορήσει σε cd Eric Ratz, και βινύλιο.

Τέλος, οι Saxon παρουσίασαν ένα 16λεπτο ντοκιμαντέρ με …οικογενειακά στιγμιότυπα από την ηχογράφηση των τραγουδιών του καινούργιου άλμπουμ τους "Inspirations" που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου.


13/3/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου