50 ΧΡΟΝΙΑ LET IT BLEED. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROLLING STONES

Μια super box set έκδοση του ιστορικού άλμπουμ των Rolling Stones, Let It Bleed θα κυκλοφορήσει  μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το ιστορικό άλμπουμ του αγγλικού συγκροτήματος είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 1969 (No1 Μ.Βρετανία,Νο 3 Αμερική) και εκτός από τη περιορισμένη box set έκδοση που θα διαβάσετε αναλυτικά πιο κάτω θα κυκλοφορήσει σε 2πλό βινύλιο και remastered cd που θα περιέχει και τη mono και τη stereo έκδοση.
Το box set εκτός του άλμπουμ cd και και βινύλιο, περιέχει 3αριθμημένες λιθογραφίες, διαφημιστική μια αφίσα του άλμπουμ από το 1969, ένα 80σέλιδο βιβλίο, και ένα 7" single με τα τραγούδια "Honky Tonk Women" / "You Can’t Always Get What You Want" με το αυθεντικό εξώφυλλο τους.
Το Let It Bleed επανεκδίδεται στο πλαίσιο της μεγάλης επανακυκλοφορίας της δισκογραφίας των Rolling Stones ενώ ήδη έχουν επανεκδοθεί τόσο σε cd και βινύλιο αλλά και σε box set τα Beggars Banquet (1968), Sticky Fingers (1971) και Exile on Main St. (1972). Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι μερικά από τα τραγούδια που περιείχε το Let it Bleed ήταν και τα "Gimme Shelter," "You Can't Always Get What You Want," "Midnight Rambler," "Love in Vain" και "Monkey Man".


The Rolling Stones, 'Let It Bleed (50th Anniversary Limited Deluxe Edition)' Track Listing
LP 1 - Stereo
Side 1
1. "Gimme Shelter"
2. "Love In Vain"
3. "Country Honk"
4. "Live With Me"
5. "Let It Bleed"
Side 2
1. "Midnight Rambler"
2. "You Got the Silver"
3. "Monkey Man"
4. "You Can’t Always Get What You Want"
LP 2 - Mono
Hybrid Super Audio CD 1 - Stereo
Hybrid Super Audio CD 2 - Mono
7” vinyl single - (Mono)
Side A – "Honky Tonk Women"
Side B – "You Can’t Always Get What You Want"

26/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου