ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: O GUS G ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ EUROVISION!!!

Μετά από πρόταση που δέχτηκε ο κιθαρίστας των Firewind, Gus G. (κανονικό όνομα Κώστας Καραμητρούδης) θα ανακοινώσει τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
O Gus G. αρχικά ήταν πολύ διστακτικός για το αν θα πρέπει να δεχτεί την πρόταση ή όχι καθώς ο διαγωνισμός στη χώρα μας αντιμετωπίζεται μάλλον με περιφρόνηση παρά τα τεράστια νούμερα τηλεθέασης που πραγματοποιεί. Στο εξωτερικό και σε χώρες όπως η Σουηδία, η αντιμετώπισή του είναι πολύ διαφορετική και βέβαια ο Gus G. δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό αλλά παρουσιάζει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του για όλους τους διαγωνιζόμενους.
Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που αποφασίζει πόσους πόντους θα δώσει η χώρα  μας στις άλλες χώρες πάντα με τη ποσοστιαία συμμετοχή των θεατών που ψηφίζουν, είναι οι Νίκος Νικολακόπουλος, πρόεδρος Επιτροπής - διευθυντής προγράμματος μουσικών ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ ο Gus G θα ανακοινώσει τους πόντους. Τηλεοπτικά και όσο αφορά την τηλεθέαση είναι οι σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς. 
Ειρήνη Καράγιαννη, τραγουδίστρια όπερας
Μανόλης Παντελιδάκης, σκηνογράφος
Στέλλα Χροναίου, τραγουδίστρια - vocal coach
Θανάσης Αλευράς, ηθοποιός – performer
Νανά Μπινοπούλου, αναπληρωματικό μέλος – τραγουδίστρια
5/5/19

Share on Google Plus
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕΣΩ BLOGGER
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

contact form

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *