NEWS OF THE WORLD

• Ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο στο θρυλικό Wacken Festival στις 4 Αυγούστου 2018 είναι το καινούργιο live cd/dvd των Bonfire που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου με τίτλο “Live On Holy Ground 2018”.  Η κυκλοφορία του θα γίνει σε DVD, CD και βινύλιο και περιλαμβάνει όλα τα κλασικά Hits του γερμανικού συγκροτήματος όπως „Ready 4 Reaction“, „Sweet Obsession“, „American Nights“, «Don´t touch the light», «Sword and Stone» κ.α. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Alexx Stahl είναι ο τραγουδιστής των Bonfire.
• Το δεύτερο box set με υλικό από την καριέρα τους θα κυκλοφορήσουν οι Def Leppard στις 21 Ιουνίου. Τίτλος του "Def Leppard - Volume Two" και θα περιλαμβάνει το άλμπουμ "Adrenalize"(1992) που περιείχε τραγούδια σαν τα "Let's Get Rocked", "Make Love Like A Man" και "Have You Ever Needed Someone So Bad", τη συλλογή "Retro Active"(1993) με B-sides κι ακυκλοφόρητα κομμάτια από το 1984, το άλμπουμ "Slang"(1996) και το "Euphoria"(1999). Το box set θα περιλαμβάνει επίσης τα "Rarities Vol. 2" και "Vol. 3" με B-sides και live ηχογραφήσεις από τη δεκαετία του 90.  Το "Def Leppard - Volume Two" θα περιέχει 40σέλιδο σκληρόδετο βιβλίο με φωτογραφίες του Ross Halfin και σημειώσεις από όλα τα μέλη. "Def Leppard - Volume Two" είναι το δεύτερο box set από συνολικά 4 που θα κυκλοφορήσει το συγκρότημα με δισκογραφικό υλικό του.
• Οι Black Label Society παρουσίασαν μια καινούργια εκδοχή video για το παλαιότερο κομμάτι τους "Bored To Tears" που είχε συμπεριληφθεί στο πρώτο άλμπουμ τους το οποίο επανακυκλοφόρησε με τίτλο "Sonic Brew - 20th Anniversary Blend 5.99 - 5.19".
• Τρία χρόνια μετά το Too Late To Hate (2016)οι Lucifer’s Friend κυκλοφορούν το καινούργιο studio άλμπουμ τους με τίτλο Black Moon. Στη σημερινή σύνθεση, συμμετέχουν τρία αρχικά μέλη του συγκροτήματος, οι Peter Hesslein κιθάρες, John  Lawton τραγούδι και Dieter Horns μπάσο. Μαζί τους ο ντράμερ Stephan Eggert.
• Στη θέση του οργανίστα/κιθαρίστα Paul Raymond που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες εβδομάδες, οι UFO προσέλαβαν τον Neil Carter. Ο 61χρονος Carter είχε αποσυρθεί από τη μουσική και δίδασκε μουσική σε γυμνάσιο του Brighton Στους UFO ήταν μέλος την τριετία 1981-1983 έχοντας παίξει στα άλμπουμ "The Wild, The Willing And The Innocent", "Mechanix" και "Making Contact". Η περιόδεία που πραγματοποιούν οι UFO είναι η αποχαιρετιστήρια και ονομάζεται "Last Orders". Ο Neil Carter όταν αποσύρθηκε από τη μουσική δίδαξε στο Brighton College, κατέχοντας τη θέση του "Επικεφαλής Woodwind και Brass" και παρέδιδε μαθήματα one-on-one για κλαρινέτο και σαξόφωνο. Ο Neil ήταν ο διευθυντής της Σχολής Concert Band και της Swing Band της Σχολής. Μετά από 11 χρόνια τον Ιούνιο του 2014, έφυγε από το Brighton College και συνέχισε να επιβλέπει σαν εξεταστής στο γυμνάσιο.
• Τον ύμνο(;)του Sweden Rock επιχειρούν να γράψουν οι Hamnmerfall με το κομμάτι "(We Make) Sweden Rock" μέσα από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους "Dominion" που θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.
• Καινούργιο video single παρουσίασαν οι Sabaton μέσα από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους "The Great War", που θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου. Πρόκειται για το "Fields Of Verdun".

 • Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο ηθοποιός Peter Mayhew, ο οποίος υποδυόταν κάτω από τη στολή  τον Chewbacca στην κινηματογραφική σειρά ταινιών Star Wars (Χάρης Πάνος).
• Δείτε το video του Axel Rudi Pell με τίτλο "Only The Strong Will Survive (live)" μέσα απ΄/ο το καινούργιο Live άλμπουμ του "XXX Anniversary Live" που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για το άλμπουμ του.
• Μετά το "Deutschland", οι Rammstein παρουσιάζουν το καινούργιο video single τους "Radio" από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους "Rammstein" που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαίου.
• Σε φυλάκιση 6 ετών και 2μηνών καταδικάστηκε ο πρώην λογιστής των Deep Purple, Dipak Rao, ο οποίος το διάστημα 1992 -2014 καταχράστηκε το ποσό των £2.200.000 από δικαιώματα και έσοδα που ανήκαν στο συγκρότημα. Η απάτη του ξεσκεπάστηκε από τον Ritchie Blackmore το 2016 όταν του ζήτησε το ποσό των £750.000 από μη καταβληθέντα δικαιώματα.
• Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε  «καταχωρήσει» τον Rod Stewart και τους Faces μόνο για ένα κομμάτι, το “Stay with me”, αλλά αξίζει να δείτε μέσα από τη Μηχανή του Χρόνου, την εμφάνισή τους το 1971 σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC όταν έπαιζαν το Too Much Woman.
4/5/19


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου