ROCK INCIDENT 57: Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο LEMMY ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ MATT SORUM ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ MOTORHEAD

Μια πραγματικά εκπληκτική ιστορία έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες από τον πρώην ντράμερ των Guns’n’Roses, Matt Sorum σχετικά με την ολιγοήμερη συμμετοχή του στους Motorhead το 2009!
Ο ντράμερ του συγκροτήματος Mikkey Dee ,αντιμετώπισε ένα προσωπικό πρόβλημα και έπρεπε να απουσιάσει για 13 ημερομηνίες/συναυλίες και ο Lemmy έψαχνε αντικαταστάτη.
“Μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό» είπε ο Sorum στο ραδιοσταθμό SiriusXM που έλεγε,«Matt, σε θέλω να παίξεις ντραμς» Ο Sorum του απάντησε  ‘Γιατί εμένα» χωρίς να καταλαβαίνω γιατί του το έγραψα. Και ήλθε πάντα μέσω κινητού η φοβερή απάντηση του Lemmy ‘ γιατί ο David Ghrol δεν είναι διαθέσιμος». Όπως διαβάσατε ό Lemmy δεν μάσαγε τα λόγια του κι έλεγε αυτό που αισθανόταν. Όμως η διήγηση του Sorum συνεχίζεταιd, στέλνοντας μήνυμα και ρωτώντας πότε ξεκινούν οι πρόβες για να πάρει την απάντησηe "εν θα κάνουμε πρόβες» Αντ αυτών έλαβε ένα DVD με την εμφάνιση των Motorhead στο Wacken Open Air festival του 2006 με ένα σημείωμα που έγραφε: “Μάθε τα τραγούδια της συναυλίας” πράγμα και το οποίο έκανε.
Συναντήθηκαν στο club 9:30 της Washington, D.C., όπου έκαναν soundchecked και μετά έπαιξαν σε μια βραδιά που όπως λέει ο Sorum είχε πολύ ενέργεια.
Μια από τις καλύτερες αναμνήσεις της ολιγοήμερης παρουσίας του με τους Motorhead ήταν ο χρόνος που πέρναγαν στο tour bus. “Βρισκόμαστε σε περιοδεία στην Αμερική και ήξερε ιστορίες για κάθε μέρος που περνάγαμε. Ήξερε τα πάντα για τον εμφύλιο, εδικά όταν περνάγαμε από μέρη που διεξήχθηκαν μάχες στις μεσοδυτικές και νότιες πολιτείες ήξερε τα πάντα. Ο κόσμος νομίζει ότι ο Lemmy έχει γνώσεις για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά δεν είχε μόνο για αυτόν αλλά και για τον αμερικάνικο εμφύλιο.
27/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου