NEWS OF THE WORLD (28/10/18)

• Δείτε το video με το box set των Helloween με τίτλο  "Helloween - Starlight: The Noise Records Collection" να ανοίγεται μπροστά σας. Το "Helloween - Starlight: The Noise Records Collection"έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιλαμβάνει τα  EP "Helloween" και "Judas", το πρώτο άλμπουμ τους "Walls Of Jericho", τα "Keeper Of The Seven Keys", "Keeper Of The Seven Keys Part II" καθώς και το "The Best, The Rest, The Rare".
• Μιλώντας στο Eonmusic, o κιθαρίστας Jake E. Lee δήλωσε ότι ο Ozzy Osbourne τον πλησίασε να επανέλθει στο συγκρότημα του, πριν ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ "Scream"(2010). Ο Lee ήταν μέλος του συγκροτήματος του Ozzy από το 1983 έως και το 1987, ηχογραφόντας μαζί του δύο άλμπουμ, τα "Bark At The Moon" (1983) και "The Ultimate Sin"(1986). Τελικά ο Jake E.Lee δεν τα βρήκε με τον παραγωγό Kevin Churko, ο οποίος τον είχε πλησιάσει εκ μέρους του Ozzy, για τον απλό λόγο ότι του ζήτησε να εισπράξει τα δικαιώματα από τα τραγούδια του άλμπουμ 'Bark At The Moon'. Τελικά, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, ο Chucko μίλησε με τον Gus G και προσελήφθη τόσο για την ηχογράφηση του άλμπουμ Scream όσο και για τις περιοδείες που ακολούθησαν.
• Το δρόμο προς τα (ελάχιστα) πλέον καταστήματα δίσκων παίρνει η live κυκλοφορία των Heart, Live In Atlantic City. Η βιντεοσκόπηση/ηχογράφηση έγινε από την εκπομπή VH1' Decades Rock Live το 2006 και θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου σε CD/Blu-ray, 2LP, DVD, Blu-ray και ψηφιακά. Το Live In Atlantic City θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια με αρκετούς καλεσμένους όπως τον κιθαρίστα των Jane’s Addiction, Dave Navarro, τον Rufus Wainwright, την Gretchen Wilson τους Alice in Chains και τον μπασίστα των  Guns N’ Roses, Duff McKagan. Σήμερα οι σχέσεις των δύο αδελφών Wilson φαίνεται ότι είναι καλύτερες μετά το επεισόδιο του 2016 όπου ο σύζυγος της Ann Wilson, Dean Wetter χρησιμοποίησε βία κατά των δίδυμων της Nancy!
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Audioslave, Tom Morello υπάρχει πολύ ακυκλοφόρητο υλικό των Audioslave που το επόμενο διάστημα θα δει το φως της δημοσιότητας.
• Μετά τη σύλληψη του Karl Logan με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας, ο πρώην κιθαρίστας των Manowar, David Shankle δήλωσε παρών σε μια πιθανή επιστροφή του στο συγκρότημα.
• Δείτε ακόμα ένα video από το καινούργιο άλμπουμ των Powerwolf, "The Sacrament Of Sin".
 • Το κλασικό άλμπουμ του Bob Dylan, "Blood on the Tracks"(1975) μεταφέρεται στην οθόνη χάρη στον σκηνοθέτη της ταινίας "Call Me by Your Name" (Να με φωνάζεις με το όνομά σου) Luca Guadagnino.
Ο Guadagnino δήλωσε στο New Yorker, ότι ένας παραγωγός που είχε τα "θεατρικά δικαιώματα" για το άλμπουμ του Dylan,  τον προσέγγισε για το project  με την  προϋπόθεση το σενάριο να έγραφε ο Ričard La Gravanez. Το άλμπουμ δημιουργήθηκε την περίοδο της διάλυσης του γάμου του Ντίλαν με τη σύζυγό του Σάρα, μετά από δεκαετή σχέση και θεωρείται αυτοβιογραφικό. Ο Ιταλο-Αλγερινός σκηνοθέτης και παραγωγός, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το ριμέικ της ταινίας τρόμου «Suspiria» ανέφερε ότι συνεργάζεται με τον Ričard La Gravanez για να αφηγηθεί "μια πολυετή ιστορία τοποθετημένη στη δεκαετία του 70" εμπνευσμένη από τα κεντρικά θέματα του άλμπουμ. Tο "Blood on the Tracks" είναι το 15ο άλμπουμ του Bob Dylan και είναι ένα από τα σημαντικότερά του. Περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα "Tangled Up in Blue", "Simple Twist of Fate" και το "Shelter from the Storm".

• Οι Blackberry Smoke παρουσίασαν το video για το κομμάτι του Tom Petty, "You Got Lucky". Μαζί τους η Amanda Shires. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει στο ακουστικό EP The Southern Ground Sessions που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.
 • Δείτε ένα 4λέπτο video με τον Ted Nugent να μιλάει για το καινούργιο άλμπουμ του, The Music Made Me Do It.
 • Ο Αμερικάνος ηθοποιός Bill Cosby καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης τριών έως δέκα ετών για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα. O Cosby ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός της μέσης αμερικάνικης οικογένειας και μάλιστα τον αποκαλούσαν «Μπαμπά της Αμερικής». Ο 81χρονος Cosby κρίθηκε ένοχος για τρεις περιπτώσεις άσεμνης επίθεσης με επιβαρυντικές περιστάσεις επειδή νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά στην άλλοτε φίλη του, το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια. Θα μπορέσει να διατυπώσει αίτημα αποφυλάκισης υπό όρους έπειτα από τουλάχιστον τρία χρόνια κράτησης και το αίτημά του θα εξετασθεί από ειδική επιτροπή (σ.σ. γι αυτό και στην αρχή διαβάσατε τρία έως δέκα χρόνια). Είναι η πρώτη διασημότητα που καταδικάζεται για σεξουαλική κακοποίηση αφότου δημιουργήθηκε το κίνημα #MeToo. Οι δικηγόροι του έχουν ήδη δηλώσει πως θα ασκήσουν έφεση.




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου