ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SLASH FT. MYLES KENNEDY, GRAVE DIGGER KAI THERAPY?

Τρία μεγάλα συγκροτήματα στους χώρο τους ανακοίνωσαν καινούργιους δίσκους. Πρώτοι, δικαιωματικά οι Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators. Μπορεί ο Slash να βρίσκεται σε περιοδεία για δεύτερο χρόνο με τους Guns’n’Roses κι ο Myles Kennedy να προωθεί το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ αλλά ήλθε ο καιρός για τους για να κυκλοφορήσουν το τρίτο άλμπουμ τους. Τίτλος του  "Living The Dream" θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου και θα συνδυαστεί με μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία. Το "Living The Dream" διαδέχεται το "World On Fire"(2014) κι η παραγωγή του έγινε  από τον Michael "Elvis" Baskette. Ο χρυσόδετος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι στις 14 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Uriah Heep με τον ίδιο τίτλο!!!! Η σύνθεση των Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators εκτός των Slash και Kennedy είναι  Brent Fitz (ντραμς), Todd Kerns (μπάσο/φωνή) και Frank Sidoris (κιθάρα/φωνή).
Οι βετεράνοι γερμανοί metallers Grave Digger έχουν κι αυτοί καινούργιο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσεις τις 14 Σεπτεμβρίου. Τίτλος του "The Living Dead".

Τέλος, οι Βορειοιρλανδοί Therapy? που έπαιξαν στην Ελλάδα πριν λίγους μήνες θα κυκλοφορήσουν στις; 21 Σεπτεμβρίου το 15(!) άλμπουμ τους με τίτλο "Cleave". Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single που τιτλοφορείται "Callow".

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου