NEWS OF THE WORLD (31/5/18)

• Περιοδεία στην Αμερική βγαίνουν τον Σεπτέμβριο οι Richie Kotzen, Vinnie Moore και Gus G. Δείτε το σχετικό banner.
• Επιστρέφουν στη δισκογραφία οι Fifth Angel με το τρίτο άλμπουμ τους πουν θα τιτλοφορείται "The Third Secret" και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.
• 12 live τραγούδια θα περιέχει το άλμπουμ των Vixen, "Live Fire" που θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου. Bonus θα υπάρχουν και 2 studio τραγούδια.
• Στις 7 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Καναδών Cauldron με τίτλο "New Gods".
• Σε μια συνέντευξη του Ritchie Blackmore που παρουσιάστηκε στο you tube, ο μεγάλος άγγλος κιθαρίστας δήλωσε για τον Joe Satriani, ο οποίος τον αντικατέστησε στους Τιτανοτεράστιους από τον Νοέμβριο του 1993 έως και το 1994 οπότε κι αποχώρησε για να πάρει οριστικά τη θέση του κιθαρίστα ο Steve Morse. " Ο Joe Satriani είναι ένα εξαιρετικός μουσικός αλλά ποτέ δεν τον είδα να ψάχνει τις νότες» δήλωσε ο Μαυροφορεμένος. «Ποτέ δεν τον άκουσα να παίζει μια λάθος νότα» είπε ο Blackmore, προσθέτοντας ότι “ο Hendrix έκανε λάθη στο παίξιμό του αλλά πάντα ψαχνόταν. Κι όταν εύρισκε τη σωστή νότα, τότε το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Όταν παίζεις πάντα τις σωστές νότες υπάρχει κάτι λάθος και δεν ψάχνεις για τίποτε. Αλλά βέβαια αυτό δεν τον μειώνει από το να είναι ένας εξαιρετικός μουσικός» συμπλήρωσε ο Μαυροφορεμένος. Οι δηλώσεις του Ritchie Blackmore μεταφέρθηκαν στον Joe Satriani ο οποίος του απάντησε μέσω της εκπομπής του Mitch Lafon όπου ήταν καλεσμένος: "Είναι κρίμα όταν κάποιος ψάχνει να πει κάτι αρνητικό για εμένα κι αυτό με πλήγωσε. Τις περισσότερες φορές όταν κάποιος με κριτικάρει αισθάνομαι ότι προσπαθεί να με ..εξαφανίσει. Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να πουν κάτι αρνητικό αλλά μετά που το σκέπτομαι γελάω. Η αρχή μου είναι να σκέπτομαι θετικά όταν ακούω άλλους μουσικούς και να εστιάζω στο παίξιμό τους» είπε ο Satriani.
• Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε ο οργανίστας και συνθέτης των Journey, Jonathan Cain. Τίτλος του The Songs You Leave Behind και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου.
• Τη συνέχεια του πετυχημένου video "Act I" θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι η Tarja Turunen. Τίτλος του καινούργιου dvd/Blu-ray "Act II" και θα περιέχει υλικό από την πρόσφατη περιοδεία της "The Shadow Shows" η οποία πέρασε από 40 χώρες, την είδαν 1.000.000 θεατές σε 40 χώρες! 
• 11 χρόνια μετά το τελευταίο studio άλμπουμ τους Appointment With Death (2007) οι Lizzy Borden επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται My Midnight Things απ όπου μπορείτε να δείτε το video 'My Midnight Things'. Οι στίχοι του μιλούν για τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή όμως τους σκεπτόμαστε καθημερινά. Άνθρωποί που η παρουσία τους και η σκέψη του στοιχειώνουν τη ζωή μας! Το My Midnight Things θα κυκλοφορήσει σε  περιορισμένη έκδοση Digipak-CD με bonus tracks, jewelcase-CD, βινύλιο, 180g σε 5 διαφορετικά χρώματα και ειδική έκδοση bundle με το t shirt και το digi cd.
• "For The Love Of Metal" είναι ο τίτλος του προσωπικού άλμπουμ του τραγουδιστή των Twisted Sister, Dee Snider. Θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου και την παραγωγή του έκανε ο τραγουδιστής των Hatebreed, Jamey Jasta ενώ μαζί του παίζουν κι οι Howard Jones (πρώην Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind και Nick Bellmore (Toxic Holocaust) και Charlie Bellmore (Kingdom of Sorrow). 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου