Η ΜΗΧΑΝΗ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΩΝ IRON MAIDEN ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την 20η Ιουλίου, την ημέρα που οι Iron Maiden θα εμφανιστούν στη Μαλακάσα, 7 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή τους επί ελληνικού εδάφους.
Ο Rockmachine.gr σας παρουσιάζει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα όλων των αφισών των ελληνικών συναυλιών τους, αρχής γενομένης από την ιστορική πρώτη εμφάνισή τους την 13η Σεπτεμβρίου 1988, στο τότε γήπεδο της ΑΕΚ «Νίκος Γκούμας». Εδώ να ευχαριστήσω τον φίλο μου Επαμεινώνδα Κολιό και το αρχείο του, αφού έχει καταγεγραμμένες όλες τις επί ελληνικού εδάφους συναυλίες και το ελληνικό fan club των Iron Maiden (ironmaidenfc.gr) για τη βοήθεια του να μου δώσει φωτογραφίες από αφίσες που δεν μπόρεσα να βρω στο διαδίκτυο. Όπως θα δείτε δεν βρήκα τις αφίσες των εμφανίσεων στο Περιστέρι και στο Ιβανώφειο του 1995, παρά μόνο την κεντρική αφίσα και τις αφίσες των 2 συναυλιών στο κλειστό του Περιστερίου το 1996. Αν κάποιος/α τις έχει ας μου τις στείλει. (richardos747@gmail.com)
Το ταξίδι ξεκινάει....
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ 

Το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας....

Δεν μπόρεσα να βρω ούτε την αθηναική ούτε τη θεσσαλονικίωτη αφίσα. Αυτή είναι η κεντρική αφίσα της περιοδείας ο΄που άλλαζε το όνομα της πόλης που έπαιζαν.

Αφίσα και για τις δύο εμφανίσεις, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Η περιοδεία που είχαν παίξει πολλά τραγούδια από τα 4 πρώτα άλμπουμ.





17/5/18/

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου