NEWS OF THE WORLD (21/12/17)

• O Κρις Σίνγκλετον συνηθίζει να φοράει... special κάλτσες στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού και στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague, έκανε και πάλι τη διαφορά. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού επέλεξε ένα ζευγάρι κάλτσες Iron Maiden και εξέπληξε πολύ κόσμο, αν και όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πως του αρέσει αυτό το είδος μουσικής. (Γιάννης 602).

• Δείτε το επίσημο video του καινούργιου τραγουδιού του Alice Cooper με τίτλο  "The Sound Of A". Το τραγούδι προέρχεται από το πρόσφατο άλμπουμ του  "Paranormal" και θα κυκλοφορήσει σε cd single και EP βινύλιο.
• Σε άλλες εποχές η είδηση θα βρισκόταν στην πρώτη σελίδα των μουσικών sites. Σήμερα όμως μετά από τόσα χρόνια αδράνειας περνά στα ψιλά γράμματα αν κι όλοι μέσα μας θα θέλαμε να πραγματοποιηθεί. Η σύζυγος του Ritchie Blackmore, Candice Night εξέφρασε την επιθυμία ο μεγάλος κιθαρίστας να παίξει ορισμένες συναυλίες με το παλιό του συγκρότημα, τους Deep Purple. Η …άλλη πλευρά είναι αρνητική σε ένα τέτοιο  ενδεχόμενοι με τον Ian Gillan να λέει «ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν η βροχή κι ο ήλιος σταματήσουν!»
• Το νέο άλμπουμ των Monster Magnet θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου με τίτλο "Μindfucker"! O Dave Wyndorf, περιέγραψε το νέο album ως "full-ahead Detroit-style, early 70s, MC5 and Stooges type of rock" και κοντά στον ήχο των "Powetrip"/"God Says No"
.• Σε συνέντευξή του σε ρωσικά μέσα ο Blackie Lawless απέκλεισε κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης με τον πρώην κιθαρίστα των W.A.S.P., Chris Holmes. "Οι άνθρωποι χωρίζουν για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Υπάρχουν φορές που οι γονείς και τα παιδιά επανασυνδέονται αλλά η δική μας περίπτωση δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία» δήλωσε ο Blackie.

• Από τους Έλληνες Demolition Train δείτε κι ακούστε το video για το τραγούδι τους "Bound by Horror, Sealed with Blood".
• Το heavy rock κουαρτέτο των 1000mods ανακοίνωσε την πρώτη Αμερικανική του περιοδεία, διάρκειας 29 ημερομηνιών, που θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2018. Μαζί τους θα εμφανιστούν, το Αμερικανικό stoner doom duo των Telekinetic Yeti και οι Sierra από τον Καναδά. Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου από την Πόλη του Μεξικού και θα καταλήξει στο Brooklyn της Ν.Υόρκης στις 5 Μαρτίου.

1000 Mods
• Για ακόμα μια φορά ο Phil Collins μπήκε στο νοσοκομείο εξ’ αιτίας πόνων στη μέση του. Κι αυτό πριν από προγραμματισμένη συναυλία του στο Newcastle που τελικά κατάφερε να δώσει. Τον περασμένο Ιούνιο ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Λονδίνο, μετά από τραυματισμό που είχε όταν έπεσε σε μια καρέκλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε.
• Η Tarja Turunen συγκέντρωσε τους φίλους της και τις φίλες της για να ερμηνεύουν  όλοι μαζί το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, "Feliz Navidad". Ο λόγος είναι φιλανθρωπικός, αφού τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο Barbuda Relief And Recovery Charity Version που υποστηρίζει τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους από τον τυφώνα Irma που χτύπησε το Σεπτέμβριο τις Βερμούδες. Οι φίλες κι οι φίλοι που τραγουδούν μαζί της είναι οι Michael Monroe, Doro Pesch, Tony Kakko (Sobata Artica), Elize Ryd (Amaranthe), Marko Saaresto (Poets of the Fall), Timo Kotipelto (Stratovarius), Simone Simons (Epica), Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Joe Lynn Turner, Floor Jansen (Nightewish), Hansi Kürsch (Blind Guardian) και Sharon Den Adel (Within Temptation). Η δισκογραφική εταιρεία earMUSICη οποία υποστηρίζει δισκογραφικά το εγχείρημα θα διπλασιάσει όσα χρήματα συγκεντρωθούν!



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου