NEWS OF THE WORLD (15/12/17)

• Η βίλα του κιθαρίστα των Metallica, Kirk Hammett, έκτασης 4,140 τετραγωνικών βγαίνει προς πώληση. Η βίλα βρίσκεται στο San Francisco κι η αρχική τιμή της $13.000.000. Όσοι ενδιαφέρεστε για την ακριβή τοποθεσία της σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται στο Νο 308 της Sea Cliff Ave. κι αν καταλάβαμε καλά από την ανάγνωση της αγγελίας, βλέπει ωκεανό κι είναι κτισμένη σε γκρεμό. Πάντως μην ανησυχείτε ότι ο Hammett θα απωλέσει το σπίτι του, αφού του ανήκει και το διπλανό, στο Νο 320 Sea Cliff Ave που  το αγόρασε $16.000.000. Για την ιστορία η προς πώληση βίλλα διαθέτει 4 κρεβατοκάμαρες , 5 μπάνια (σ.σ. μα τι τα κάνουν όλα αυτά τα μπάνια;), living room, dining room, family room, μεγάλη κουζίνα (σ.σ. αλλοίμονο), κυκλικό κλιμακοστάσιο, μεγάλο κήπο, θέα στον ωκεανό κ.α. Για γκαράζ δεν διάβασα κάτι αλλά φαντάζομαι να είναι κοντά στο μετρό!
• Τα 10.000.000 (ναι, καλά διαβάσατε) έφθασαν στην Αμερική οι πωλήσεις του άλμπουμ των R.E.O. Speedwagon, Hi Infidelity. Ακόμα τα 3.000.000 η συλλογή του Elton John Rocket Man: Number Ones ενώ τα άλμπουμ των Foo Fighters ξεπέρασαν το 1.000.000 το καθ’ ένα,  τα Wasting Light και Echos, Silence, Patience & Grace. σε φυσική μορφή πάντα.
• To 8o Νο1 στο αμερικάνικο chart πέτυχαν οι U2 με το νέο τους άλμπουμ Songs of Experience.
 • Δείτε το video των Blitzkrieg για το καινούργιο τους τραγούδι "Reign Of Fire" που κυκλοφόρησε σε single EP.
• Ο κιθαρίστας των Journey, Neal Schon κυκλοφόρησε ένα EP με 1 χριστουγεννιάτικο τραγούδι (το "Ave Maria") μια διασκευή (το "Can't Help Falling In Love") και 2 instrumental διασκευές επιτυχιών των Journey ("Open Arms" και "Faithfully").
• Επειδή ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και το χρήμα κινεί τα πάντα, η χήρα του κιθαρίστα Walter Becker που έφυγε από τη ζωή πριν 2 περίπου μήνες (διάβασε εδώ) ζήτησε να γίνει μέτοχος των Steely Dan, παίρνοντας τη θέση του αποθανόντος συζύγου της. Ο Donald Fagen της έκανε μήνυση προσπαθώντας να πιέσει την κατάσταση και να πάρει στα χέρια του το όνομα του συγκροτήματος κάτι που είχε σχεδιαστεί από το 1972 όταν το συγκρότημα ξεκίνησε κι είχαν υπογράψει  (τότε). Παράλληλα ο Fagen μήνυσε την εταιρεία πνευματικών δικαιωμάτων για απώλεια 1.000.000$.
Wild Kitten

•  Οι Λαρισαίοι Hair Metal-Melodic Hard Rock Wild Kitten έντυσαν με τη μουσική τους τη νέα διαφήμιση του Lidl,  που μαζί με το έξυπνο σενάριο, την καθιστούν σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σποτ της σεζόν. Το συγκρότημα σχηματίστηκε τον Ιανουάριο του 2008 από την τραγουδίστρια Eliz και τον κιθαρίστα Nikki Love. Το ζευγάρι επίσης διατηρεί στη Λάρισα το Coyote Rock Dive Bar στην οδό Πατρόκλου 9Α. Δείτε το video!
• 7 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το άλμπουμ των θεσσαλονικιών Wild Rose "Half Past Midnight θα επανακυκλοφορήσει. Η επανακυκλοφορία του θα γίνει στην Αμερική από την Pride Music σε 500 αντίτυπα cd.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου