BOX SET ΜΕ 9 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ TEN YEARS AFTER+5 ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Μια κασετίνα με τα 9 πρώτα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν άλμπουμ οι θρυλικοί Ten Years After θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου
Το box set τιτλοφορείται Ten Years After: 1967 - 1974 κι εκτός των 9 πρώτων άλμπουμ τους, περιέχει κι 5 ακυκλοφόρητα τραγούδια που βρήκε στο αρχείο του Alvin Lee  η γυναίκα του.
Και τα 9 άλμπουμ είναι remastered ενώ τα 5 ακυκλοφόρητα κομμάτια φιλοξενούνται σε ένα cd που τιτλοφορείται The Cap Ferrat Sessions. 
Ο ντράμερ του συγκροτήματος, Ric Lee (καμία σχέση με τον Alvin Lee) λέει: “Τα είχαμε ηχογραφήσει στη νότιο Γαλλία με το Rolling Stones Mobile Studio, σε μια βίλα στο Cap Ferrat. Κάθε ένα από τα όργανα ηχογραφήθηκε σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού με μηχανικό ήχου τον Chris Kimsey. Δεδομένων των συνθηκών, καταφέραμε να γράψουμε τον καλύτερο ήχο ντραμς των Yen Years After. Τα 5 αυτά τραγούδια, προοριζόντουσαν για το άλμπουμ  Rock & Roll Music To The World , αλλά δεν χώρεσαν. Έμειναν έξω και ξεχάστηκαν.  Τότε ο Kimsey ήταν 21 χρόνων κι άπειρος, σήμερα έχει μια μεγάλη καριέρα έχοντας δουλέψει δίπλα στους Rolling Stones, Bad Company, Peter Frampton κ.α.
“Εκείνη την εποχή το συγκρότημα βρισκόταν σε μεγάλη φόρμα. Τα 5 αυτά τραγούδια δεν είναι demos ή πρόβες, αλλά έτοιμα τραγούδια για να μπουν σε δίσκο» λέει ο Kimsey.
 Το Ten Years After: 1967 – 1974 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου  σε περιορισμένη έκδοση 1500 αντιτύπων με πλούσιο ένθετο γραμμένο από τον Chris Welch.

Ten Years After: 1967 - 1974 περιεχόμενα
Disc 1: Ten Years After
Disc 2: Undead
Disc 3: Stonedhenge
Disc 4: Ssssh
DIsc 5: Cricklewood Green
Disc 6: Watt
Disc 7: A Space In Time
Disc 8: Rock & Roll Music To The World
Disc 9: Positive Vibrations
Disc 10: The Cap Ferrat Sessions
1.    Look At Yourself
2.    Running Around
3.    There’s Somebody Calling Me
4.    There’s A Feeling
5.    Holy Shit


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου