ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΤΩΝ RAINBOW, BLIND GUARDIAN, JOE BONAMASSA, EDGUY, ALL41 KAI LACUNA COIL.

Ακούστε το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν οι Rainbow μετά από 22 χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Είναι η σύνθεση του Sir Edward William Elgar, «Land of Hope and Glory» το οποίο είναι instrumental. Το τραγούδι τη δεκαετία του 90 χρησιμοποιούσαν οι Uriah Heep για να κλείνουν τις συναυλίες τους σε medley με το Lady in Black. Ήδη τόσο το «Land of Hope and Glory» όσο και η επαναηχογράφηση του I Surrender διατίθεται μέσω iTunes.
Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening είναι ο τίτλος του καινούργιου live άλμπουμ του Joe Bonamassa. Θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου σε CD, DVD, Blu-ray και βινύλιο και θα περιέχει δύο συναυλίες του στο Carnegie Hallτης Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο του 2016. Μαζί του οι Tina Guo, Hossam Ramzy, Reese Wynans, Anton Fig, Eric Bazilian, Mahalia Barnes, Juanita Tippins και Gary Pinto. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening είναι το 15o(!) live άλμπουμ του.
Οι ALL 41 αποτελούνται από τον τραγουδιστή Terry Brock (πρώην Giant, Strangeways), Robert Berry (Three, Alliance) μπάσο, τραγούδι), Gary Pihl κιθάρα(Boston, Sammy Hagar) και Matt Starr ντραμς (Ace Frehley, Mr. Big). Το άλμπουμ του τιτλοφορείται "World's Best Hope" και μπορείτε να δείτε το video του κομματιού τους After The Rain".

Δείτε το video των Ιταλών Lacuna Coil για το κομμάτι “You Love Me ‘Cause I Hate You”  που περιέχεται στο τελευταίο άλμπουμ τους “Delirium”.
Στο νέο συγκρότημα του ιταλού κιθαρίστα Dario Mollo , τους Ezoo, τραγουδιστής είναι ο γνωστός μας  Graham Bonnet . Το πρώτο άλμπουμ των Ezoo τιτλοφορείται "Feeding The Beast", θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου και μπορείτε να δείτε το lyric video για το τραγούδι "Guys From God".
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου