ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΤΩΝ AYREON, EPICA, RUNNING WILD, RAW SILK, ROGER WATERS

Μια σειρά video, κάποια καινούργια, κάποια παλαιότερα Live που τώρα παρουσιάστηκαν, αλλά και trailers περιλαμβάνονται σε αυτή την ανάρτηση. Ξεκινούμε με το καινούργιο lyric video των Ayreon που τιτλοφορείται “Run! Apocalypse! Run!” και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ τους “The Source”. Οι καλεσμένοι πολλοί και καλοί, όπως James LaBrie, Tommy Karevik (Kamelot, Hansi Kürsch (Blind Guardian), Russell Allen, Floor Jansen (Nightwish), Tobias Sammet (Avantasia, Edguy), Simone Simons (Epica), Paul Gilbert και Guthrie Govan κιθάρα.
Οι Epica προωθούν το νέο  studio άλμπουμ τους  “The Holographic Principle”.με ένα εντυπωσιακό live κομμάτι, το ”Dancing In A Hurricane”.
Ακόμα θα δείτε τρία τραγούδια των Running Wild από την εμφάνισή τους στο Wacken Open Air του 2015, το trailer για το καινούργιο άλμπουμ του blues κιθαρίστα Kenny Wayne Shepherd και το Once Lifetime των Raw Silk.
Τέλος, μετά το Smell the Roses, o Roger Waters παρουσιάζει ακόμα ένα καινούργιο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του Is this the Life we really want?. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου και το καινούργιο κομμάτι τιτλοφορείται  “Deja Vu”.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου