ΕΝΑΣ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ALICE COOPER.

Χρειάστηκαν να περάσουν 6 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ με τίτλο Welcome to My Nightmare 2, για να κυκλοφορήσει ο Alice Cooper καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του "Paranormal", θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και θα περιλαμβάνει και αρκετούς καλεσμένους ( η περίπτωση θυμίζει Trash) σε διπλό cd digipack, διπλό βινύλιο και ψηφιακά.
O Billy Gibbons των ZZ Top παίζει κιθάρα στο κομμάτι "I've Fallen In Love And I Can't Get Up", ενώ παίζουν κι οι Larry Mullen Jr. (ντράμερ των U2) και τρία μέλη από τoυς αρχικούς Alice Cooper Band, οι Dennis Dunaway, Michael Bruce, Neal Smith σε τρία κομμάτια. Η παρουσία του παραγωγού Bob Erzin, στενού συνεργάτη και παραγωγού των 2 τελευταίων άλμπουμ των Τιτανοτεράστιων, φέρνει σαν καλεσμένο και τον Roger Glover.
Ιδιαίτερα η συμμετοχή του Mullen Jr. είναι έκπληξη, αλλά ο παραγωγός Bob Erzin είπε σχετικά: “Πολύ καλή ιδέα. Το παίξιμό του άλλαξε τη δομή της σύνθεσης, προς το καλύτερο. Ο Mullen πριν ηχογραφήσει το κομμάτι ζήτησε να μάθει τους στίχους του τραγουδιού που θα παίξει γιατί όπως τους είπε, παίζει ανάλογα με τους στίχους του τραγουδιού!» Ο Erzin μιλώντας για τη συμμετοχή του Gibbons στο τραγούδι “I’ve Fallen in Love and I Can’t Get Up.είπε: “Μετά την ηχογράφησή του είπα ότι αν ο Billy Gibbons δεν παίξει σε αυτό το τραγούδι, δεν θα το συμπεριλάβουμε στο δίσκο “. Τα τρία πρώην αρχικά μέλη του συγκροτήματος του Alice Cooper, o ντράμερ Neal Smith, o κιθαρίστας Michael Bruce κι ο μπασίστας Dennis Dunaway παίζουν σε τρία τραγούδια του Paranormal.
To άλμπουμ θα περιέχει 12 τραγούδια ενώ το δεύτερο cd θα είναι ένα
“mini-album” με τρία καινούργια τραγούδια γραμμένα από τα αρχικά μέλη της Alice Cooper Band! Για την προώθηση του "Paranormal", ο Cooper θα περιοδεύσει τον Ιούνιο στην Αμερική, τον Ιούλιο θα εμφανιστεί λίγες ημέρες στην Ευρώπη και τον Αύγουστο θα επιστρέψει στην Αμερική όπου θα περιοδεύσει co-headlining με τους Τιτανοτεράστιους για να ακολουθήσει η Αυστραλία και μετά και πάλι η Ευρώπη.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου