TOP OF THE BILL (14/3/17)

• O Eddie Jobson (πλήκτρα/βιολί) σε συνεργασία με τον κιθαρίστα/τραγουδιστή Marc Bonilla ανακοίνωσαν μικρή περιοδεία στην Μ.Βρετανία με θέμα Fallen Angels. Οι συναυλίες είναι αφιερωμένες στη μνήμη των Keith Emerson και John Wetton με τους οποίους τόσο ο Bonilla (με τον Emerson), όσο κι ο Jobson (στους UK), είχαν συνεργαστεί.
• Δεν έμεινε ούτε λίγες ώρες χωρίς δουλειά ο Seann Nicols και μετά την απομάκρυνση του από τους Quiet Riot βρήκε δουλειά στους Bobby Blotzer's Ratt.
• 350.000 εισιτήρια πούλησαν συνολικά σ’ όλλες τις συναυλίες που έδωσαν οι Guns N' Roses στην πρόσφατη περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει οτι η αθηναϊκή συναυλία τους το 1993 έφερε μόνο 15.500 fans στους OAKA! Η αμέσως επόμενη συναυλία εκείνης της περιοδείας ήταν στο  Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ με 35.000 εισιτήρια.
• «Οι Metallica έχουν τεράστιο σεβασμό για τον άνθρωπο που είναι έτοιμος ν’ ανέβει στη σκηνή μαζί μας. Υποδεχτείτε τον Mr. Iggy Pop»! Με αυτά τα λόγια ο James Hetfield προσφώνησε τον Iggy Pop κατά την διάρκεια της συναυλίας τους στο Μεξικό στις 5 Μαρτίου, για να τραγουδήσουν μαζί το "T.V. Eye".
• Δείτε το καινούργιο video των Tygers of Pan Tang με τίτλο "Glad Rags" από το άλμπουμ που έχει για τίτλο το όνομα τους.
• Ο 27χρονος Jordan Cannata είναι ο καινούργιος ντράμερ των Adrenaline Mob που παίρνει τη θέση του θανόντος A.J. Pero. Έτσι η σύνθεση του συγκροτήματος που περιμένουμε το καινούργιο άλμπουμ τους μέσα στο 2017 είναι Russell Allen τραγούδι, Mike Orlando κιθάρα, Erik Leonhardt μπάσο και Jordan Cannata ντραμς.
• Στις 21 Απριλίου θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο τα πρώτα άλμπουμ των Rotting Christ. Πρώτο θα επανακυκλοφορήσει το "Thy Mighty Contract"( 1993) με 8σέλιδο booklet καθώς και ένα t'shirt με το σχέδιο του demo του Satanas Tedeum.
• Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του τραγουδιστή Seann Nicols, οι Quiet Riot αναγκάστηκαν να επαναηχογραφήσουν τα φωνητικά του καινούργιου άλμπουμ τους Road Race που θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου με τον καινούργιο τραγουδιστή τους James Durbin.
• Προσωπικό άλμπουμ με πολλές τρανταχτές συμμετοχές ετοιμάζει ο Bob Kulick . Τίτλος του "Skeletons In The Closet" και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Σημειώστε ποίοι παίζουν: Dee Snider, Robin McAuley, Vinny Appice Frankie Banali, Eric Singer, Bobby Rock, Doug Katsaros, Jimmy Waldo, Rudy Sarzo, Chuck Wright, David Glen Eisley κ.α.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου