TOP OF THE BILL (10/3/17)

• "Ποτέ δεν έφυγα από τους Accept. Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί αυτό. Με απέλυσαν, είναι σημαντικό. Είναι πολύ ενδιαφέρον το να απολύεσαι από την δική σου μπάντα. Εγώ δημιούργησα τους Accept και στο τέλος μου είπαν ότι θέλουν να κάνουν πιο εμπορικά πράγματα και άλλα χαζά όπως αυτά. Και τότε έφτιαξα τους U.D.O". Αυτό δήλωσε ο UDO Dirkschneider όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στους Accept.
• Το συγκρότημα των David "Rock" Feinstein (κιθάρα/τραγούδι), Carl Canedy (ντραμς) και Garry Bordonaro (μπάσο) δεν το βάζουν κάτω κι επιστρέφουν με καινούργιο δίσκο. Τα 37 χρόνια καριέρας δεν τους πτοούν και υπέγραψαν με την Steamhammer/SPV και τους επόμενους μήνες (δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας) θα κυκλοφορήσουν το 'Louder Than Loud'.
    • Εν αναμονή της κυκλοφορίας του δίσκου "Theater of the Absurd" στις 7 Απριλίου 2017 οι ΑΜΚΕΝ παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι. Ακούστε το εδώ. Επόμενα live (με Suicidal Angels):
11.03 GR - Ρέθυμνο, Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου
18.03 TR - Σμύρνη, La LoopAMKEN online:
https://www.facebook.com/amkenthrash

https://www.youtube.com/amkenthrash
https://twitter.com/amkenthrash

• Τρίτο άλμπουμ για τους σουηδούς doom metallers Avatarium, το "Hurricanes And Halos" που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαίου.  Στις 12 Μαίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Harem Scarem με τίτλο "United". Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των άγγλων progreess Magenta.  Τίτλος του We Are Legend και διαδέχεται το The 27 Club (2013) με τον οργανίστα του συγκροτήματος Rob Reed να λέει  “δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό, τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά. Μετά από τόσα χρόνια έχουμε κρατήσει τον ήχο μας αλλά φθάσαμε και σε ένα σταυροδρόμι που μας οδηγεί στο να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό».
• Ένα νέο προϊόν ήλθε να προστεθεί στα ήδη πάρα πολλά του καταλόγου των Kiss.Ένα ποδήλατο δρόμου (!) με το σκελετό βαμμένο άσπρο/μαύρο και με  το logo του συγκροτήματος. Η πίσω ρόδα φέρει τα τέσσερα σχέδια που χρησιμοποιούν τα μέλη των Kiss στις εμφανίσεις τους
• Οι Battleroar θα κυκλοφορήσουν ένα νέο 7’’ split βινύλιο με τους Omen! Το single θα περιέχει από ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι κάθε συγκροτήματος, και συγκεκριμένα το “Stronghold” των Battleroar και το “Up From The Deep” των Omen. Το single θα είναι διαθέσιμο κατά την Ευρωπαϊκή περιοδεία των Omen που περνά κι από τη χώρα μας  και συγκεκριμένα  13 Μαΐου στο Eightball της Θεσσαλονίκης & 14 Μαΐου στο An Club στην Αθήνα).

• Συγγνώμη ζήτησε ο Rod Stewart για την πραγματική ανόητη κι απερίσκεπτη κίνηση να μιμηθεί τη σκηνή που τρομοκράτες του Isis δολοφονούν τους αιχμαλώτους.  Ο Rod Stewart βρίσκεται στο Abu Dhabi για περιοδεία και μαζί με τους συνεργάτες του βγήκαν στην  έρημο, όπου όπως λέει ο ίδιος θέλησε χάριν αστεισμού να μιμηθεί μια αντίστοιχη σκηνή από τη σειρά «Game Of Thrones.”
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, η συνθέτρια/τραγουδίστρια Valerie Carter μετά από καρδιακό επεισόδιο. Κυκλοφόρησε αρκετά προσωπικά άλμπουμ  με πιο γνωστό το Just A Stone's throw away (1977) που περιείχε και την μοναδική επιτυχία της O-o- o Child. Η Carter είχε κάνει πολλές συμμετοχές σε άλμπουμ των Jackson Browne, Don Henley και James Taylor. 



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου