TOP OF THE BILL (8/3/17)

•  «Μετά από ένα τέταρτο του αιώνα ένωσης της Αγάπης και της Metal, οι ΗΙΜ αισθάνονται ότι έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους και το αντίο πρέπει να ειπωθεί ώστε να ανοίξουν δρόμοι για θεάματα, μυρωδιές και ήχους που δεν έχουν ακόμα εξερευνηθεί! Ολοκληρώσαμε το μοτίβο, λύσαμε τον γρίφο και γυρίσαμε το κλειδί. Σας ευχαριστούμε!» δήλωσε ο Ville Valo. Με αυτή την ανακοίνωση οι HIM έβαλαν τίτλους τέλους στην 26χρονη (!) καριέρα τους, ενώ ανακοίνωσαν κι αποχαιρετιστήρια περιοδεία που για την ώρα δεν περνάει από τη χώρα μας.
• Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, ο άγγλος κιθαρίστας John Sykes με παρελθόν στους Tygers of Pan Tang, Thin Lizzy, Whitesnake, και Blue Murder ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ του με τίτλο "Sy-Ops". Δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά συνήθως όταν μια κυκλοφορία αναγγέλλεται, κυκλοφορεί σε 2-3 μήνες. «Το υλικό ήταν έτοιμο εδώ και τρία χρόνια, αλλά ο θάνατος του manager μου, καθυστέρησε την κυκλοφορία του». Μαζί του παίζουν οι Josh Freese ντραμς (Weezer, A Perfect Circle, Devo, Guns’n’Roses), Tony Franklin μπάσο ( Firm), Chris Chaney μπάσο (Janes’ Addiction), Curt Bisquera ντραμς (Sarah McLachlan) και πλήκτρα Jamie Muhoberac (Fleetwood Mac, Rolling Stones).
• Έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ των Adrenaline Mob, που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.  Οι Russell Allen και Mike Orlando δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και απομένει κι η δική μας άποψη, όταν το ακούσουμε.
• Καινούργια ψηφοφορία με θέμα τα Oscar. Στην προηγούμενη, με θέμα την υποτιθέμενη εμφάνιση των Metallica και Lady Gaga, πρώτη επιλογή ήλθε «Ούτε απ’ έξω δεν θα πέρναγα» με 45%, δεύτερη «Βέβαια, Metallica είναι αυτοί» με 30%, τρίτη  «μόνο αν ήταν η Παπαρίζου» 15% και τελευταία «Ίσως» 9%.
•  Δείτε ένα πρώτο δείγμα από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ του Roger Waters, "Is This the Life We Really Want?".
• Σε...περιοδεία βγαίνει το ολόγραμμα του Ronnie James Dio, όπου μαζί του  θα συμμετέχουν και κανονικοί(!) μουσικοί, όπως ο Tim Ripper Owens. Μην απορήσετε αν το δούμε κι από εδώ αν κι όλη παραγωγή είναι ακριβή.
• Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης πρωταγωνιστεί στο καινούργιο videο των Εξόριστων για το τραγούδι “Ιστορία Ενός Ήρωα”. Τα γυρίσματα έγιναν  στο Όρος Ελικών, στην Έρκυνα, τις Πηγές Κρύας και το Μεσαιωνικό Κάστρο Λιβαδειάς στη Βοιωτία. (Παναγιώτης Μπουρδάκος)
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου