DAZED AND CONFUZED 91/12/16)

• Η αστυνομία του Καναδά ανακοίνωσε ότι όσοι οδηγοί συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι, εκτός των κλασικών προστίμων θα ισχύει κ ένα άλλο «πρόστιμο». Η αστυνομική υπηρεσία του Kensington ανέβασε μια φωτογραφία με το άλμπουμ των καναδών Nickelback, “Silver Side Up”, γράφοντας από κάτω ένα μήνυμα προς τους οδηγούς:
“Οι μέρες των χριστουγέννων πλησιάζουν και αυτό σημαίνει περισσότερα πάρτι και αλκοόλ, κανονίστε τις εξόδους σας με υπευθυνότητα, αυτός που θα οδηγεί να μην καταναλώσει αλκοόλ και να έχετε το τηλεφωνικό νούμερο της εταιρίας ταξί πάντα μαζί σας. Η αστυνομική υπηρεσία του Kensington θα περιπολεί και θα ψάχνει τους παραβάτες και όταν τους πιάσουμε μεθυσμένους εκτός από τα γνωστά πρόστιμα θα υπάρχει και ένα επιπλέον. Κατά την μεταφορά των παραβατών στο αστυνομικό τμήμα θα τους επιβάλλουμε να ακούν το άλμπουμ των Nickelback “Silver Side Up”. Αν δε θέλετε να υποστείτε αυτό το μαρτύριο, μη παρανομήσετε!
• Παράλληλα με την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ (διάβασε εδώ) οι Firewind μέσω της Century Media Records θα επανακυκλοφορήσουν δύο παλαιότερα άλμπουμ τους, σε βινύλιο. Πρόκειται για τα “Forged By Fire” (2005) και  “Allegiance” (2006). Και τα δύο θα επανακυκλοφορήσουν στις 20 Ιανουαρίου σε βινύλιο 180 gr. και θα περιέχουν και το ολόκληρο το CD σαν bonus!
• Το βρετανικό  progressive συγκρότημα των Curved Air κυκλοφόρησε ένα δεύτερο  cd με σπάνιες ηχογραφήσεις του. Το Curved Space & Infinity,
Volume 2 θα περιέχει μόνο ορχηστρικά κομμάτια χωρίς τη συμμετοχή της χαρισματικής τραγουδίστριας τους, Sonja Kristina. Το πρώτο cd είναι το Curved Space που έχει κυκλοφορήσει και με τίτλο Francis Monkman's Jam και τώρα επανακυκλοφορεί με ακυκλοφόρητα bonus κομμάτια και το δεύτερο είναι το Infinity,που περιλαμβάνει καινούργιες ηχογραφήσεις του 2016.
• Ο τραγουδιστής των Ratt, Stephen Pearcy έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter, λίγα λόγια και καλά: "Be ready 2017! From out of the cellar the return of the real RATT."
• Σύμφωνα με συνέντευξη του ντράμερ των Europe, Ian Haugland, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τον νέο του άλμπουμ το 2017.
• Πλησιάζει η ημέρα που οι Τιτανοτεράστιοι θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Infinite' σε ημερομηνία που δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, αλλά πιστεύετε ότι θα είναι μέσα στον Μάρτιο. Το video είναι κατατοπιστικό!


• Δείτε το καινούργιο video sigle των Grave Digger με τίτλο Healed By Metal, από το καινούργιο ομώνυμο άλμπουμ τους .
• 50 ολόκληρα χρόνια ζωής έκλεισε το πρώτο άλμπουμ των Cream και επανακυκλοφορεί σε 50th anniversary deluxe edition με 4 cd! H επανακυκλοφορία του The Fresh Cream (1966) θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου  σε μονοφωνικό αλλά και stereo ήχο και θα συνοδεύεται από πάρα πολλά alternate takes, EPs, outtakes, BBC sessions και singles. Τα bonus τραγούδια υπολογίζονται σε 100! Η ίδια έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 6πλό βινύλιο τον Απρίλιο.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ DAZED AND CONFUZED

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου