DAZED AND CONFUZED (24/11/16)

• Τα αρχικά μέλη των Rhapsody, Fabio Lione, Luca Turilli, Dominique Leurquin, Patrice Guers και Alex Holzwarth ανακοινώνουν την επανένωση τους για μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία της μπάντας. Το Ιταλικό συγκρότημα Rhapsody, θα τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την 20η επέτειο από την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του, παίζοντας ολόκληρο το άλμπουμ "Symphony Of Enchanted Lands"  και άλλα κλασικά της μπάντας. Η 20η επέτειος του Rhapsody Farewell Tour θα φιλοξενηθεί από την Top Link Μusic. (Www.toplinkmusic.com)
• 5 άλμπουμ του Frank Zappa θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο στις 9 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τα Lumpy Gravy (1967), We're Only In It For the Money (1968), Cruising With Rubin & the Jets (1968), Weasels Ripped My Flesh (1970) και  Joe's Garage (1979)
• Το southern/country συγκρότημα των Outlaws έχει καινούργιο δίσκο. Τίτλος του "Legacy Live" κι μπορείτε νε ακούσετε και να δείτε το lyric video του τραγουδιού "It's About Pride".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών η μητέρα του Freddie Mercury, Jer Bulsara.
• Μικρή περιοδεία 5 ημερών για τον Απρίλιο ανακοίνωσαν για την Μ.Βρετανία οι Who. Και τις 5 ημέρες θα παίξουν ολόκληρο το άλμπουμ τους Tommy (1969). Την τελευταία φορά που το είχαν παίξει ολόκληρο ήταν το 1989.
• Την καινούργια επανακυκλοφορία κλασικών άλμπουμ (και μερικές φορές μη κλασικών!) ανακοίνωσε η Rock Candy. Ξεκινάμε με το θρυλικό Eye of the Tiger (1982) των Survivor, που η συμμετοχή του τραγουδιού στην ταινία  'RockyIII', εκτόξευσε άλμπουμ και single στο Νο1 του αμερικάνικου chart. Η καινούργια έκδοση του cd περιέχει μια extended έκδοση του "Eye of the Tiger". To All Night Long (1978) είναι το πρώτο live άλμπουμ που ηχογράφησε ο Sammy Hagar στην προσωπική καριέρα του, ενώ το Don't Come Easy είναι το πρώτο άλμπουμ, και το πιο πετυχημένο, που κυκλοφόρησαν οι Tyketto και φυσικά περιέχει το θεοκλάσικο "Forever Young". Οι Salty Dog ανήκουν στην κατηγορία των καλών άλλα άγνωστων συγκροτημάτων που ξεπήδηξαν την χρυσή εποχή του hairy metal. Κυκλοφόρησαν ένα και μοναδικό άλμπουμ με τίτλο Every Dog Has its Day (1990) και η επανακυκλοφορία του είναι εμπλουτισμένη με 4 demos. Στην καινούργια κυκλοφορία Rock Candy συναντούμε 3 άλμπουμ των Kick Axe. Πρόκειται για τα Vices (1984), Welcome to the Club και Rock the World. Τέλος, το ομώνυμο άλμπουμ των Nymphs κυκλοφόρησε το 1991, κι αν και απέσπασε καλές κριτικές, δεν κατάφερε να καθιερώσει το συγκρότημα. Όλα τα άλμπουμ επανακυκλοφορούν με πλούσια ένθετα και remastered.
• Ολόκληρο το καινούργιο άλμπουμ τους This House is not for Sale θα κυκλοφορήσουν στις 16 Δεκεμβρίου live ηχογράφηση οι Bon Jovi. Η ηχογράφηση του έγινε στο Λονδίνο και ο τίτλος του είναι This House Is Not For Sale: Live From The London Palladium και θα είναι διαθέσιμο από το iTunes από τις 25 Νοεμβρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ DAZED AND CONFUZED
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου