DAZED AND CONFUZED (22/11/16)

• Κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο θάνατος του Leonard Cohen, εκτίναξε τις πωλήσεις του τελευταίου του άλμπουμ,  You Want It Darker. Την εβδομάδα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του το άλμπουμ πούλησε 30.000 αντίτυπα εκ των οποίων τα 28,000 σε φυσική μορφή και 2.000 streaming.
• Έχει παίξει με όλους! Κυριολεκτικά! John Mellencamp, John Fogerty, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Bob Dylan, Smashig Puimkins, Sting, Lady Gaga, Bruno Mars, Ringo Starr, Johnny Cash, Melissa Etheridge, Alice Cooper, Alanis Morissette, Goo Goo Dolls, Joe Cocker, Dave Grohl, Steven Tyler κ.α. Ο λόγος για τον ντράμερ Kenny Aronoff που το Νοέμβριο βλέπει τις μνήμες του να ζωντανεύουν μέσα από το βιβλίο του "Sex, Drums, Rock 'N' Roll! The Hardest Hitting Man In Show Business" (Backbeat Books).
• Το άλμπουμ των Dire Straits, "Brothers in Arms" (1987) είναι το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία της βρετανικής δισκογραφίας που μόνο στο Ενωμένο Βασίλειο, ξεπέρασε τα 3.000.000 αντίτυπα!
• Επανακυκλοφορεί στις 13 Ιανουαρίου το πρώτο άλμπουμ (Vengeance") των Mystic Prophecy, re-mastered, με 2 bonus tracks και σε limited edition digipak.
• Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Selfish Age" θα κυκλοφορήσουν στις 20 Ιανουαρίου οι As Lion. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το συγκρότημα έχει τραγουδιστή τον Austin Dickinson, γιό του γνωστού Dickinson!
• Δείτε τους Armored Saint να παίζουν το "Aftermath" live από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Carpe Noctum (Live) καθώς και τους Accept στο Restless and Wild από το επίσης live άλμπουμ τους Restless and Live.
• Στο Νο 28 του αμερικάνικου chart προσγειώθηκε το box set των Mother Love Bone με τίτλο "Mother Love Bone: On Earth As It Is", (διάβασε εδώ κι εδώ) πουλώντας την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 3.000 αντίτυπα.
• Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ο ντράμερ των Bad Company και Free, Simon Kirke. Τίτλος του "All Because Of You" και θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ DAZED AND CONFUSED ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου