DAZED AND CONFUZED (10/12/16)

• Το αρχιτεκτονικό γραφεί New World Design Ltd που εδρεύει στο Σικάγο, πρότεινε την ιδέα να αναρτηθούν γουρουνάκια, όπως αυτό που είχαν οι Pink Floyd στο εξώφυλλο του δίσκου τους Animals, για να κρύψουν την επωνυμία Trump Tower logo, που κοσμεί το  μεγάλο κτήριο! Μάλιστα έδωσαν και τον τίτλο Flying Pigs On Parade – A Chicago River Folly με 4 χρυσά γουρουνάκια να ίπτανται Το κτήριο βρίσκεται στο Σικάγο, νότια της 401 N Wabash, Trump Tower Chicago.”
• Δείτε το EPK που παρουσίασε η Century Media για το καινούργιο άλμπουμ των Firewind, "Immortlas". (διάβασε εδώ)
• Μπείτε εδώ, γράψτε το ονομά σας και δείτε το  πως γράφεται με βάση το λογότυπο των Metallica!(Χάρης Πάνος).
• Ένα box set με τίτλο The Roadrunners Albums 1986 -1996 θα κυκλοφορήσουν οι Sepultura τον Ιανουάριο. Το box set θα περιλαμβάνει 6 cds με όλα τα albums της περιόδου 1985-1996 με τον Max Cavalera στα φωνητικά και θα κυκλοφορήσει και σε βινυλίο. Συγκεκριμένα θα περιέχει τα άλμπουμ “Bestial Devastation EP” 1985, “Morbid Visions” 1986, “Schizophrenia” 1987, “Ben ath The Remains” 1989, “Arise” 1991, “Chaos AD” 1993 και “Roots” 1996.
•    Οι ανακοίνωση καινούργιων συναυλιών των Guns’n’Roses σε Αμερική και Καναδά για το 2017, έστειλε περισσότερους από 1.000.000 fans τους στα εκδοτήρια εισιτηρίων! Η περιοδεία  "Not In This Lifetime" πούλησε στην Αμερική 3.000.000 το 2016!


•   Μετά από 36 χρόνια, ο οργανίστας των Magnum, Mark Stanway ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα! Ήταν μαζί τους από το 1982 όταν ηχογράφησαν το τρίτο άλμπουμ τους   "Chase The Dragon".
•  Δείτε το νέο video  των Queensryche για το τραγούδι τους Hellfire.
Το άλμπουμ των γερόλυκων της ροκ, των Rolling Stones σκαρφάλωσε σήμερα Σάββατο στην κορυφή του καταλόγου των πωλήσεων στη Βρετανία.Το "Blues & Lonesome", ο πρώτος δίσκος που ηχογράφησαν σε στούντιο από το 2005, έχει μέχρι στιγμής πουλήσει 106.000 αντίτυπα στη Βρετανία μετά την κυκλοφορία του στις 02 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την επίσημη αρχή καταμέτρησης των πωλήσεων, Official Charts Company.Μάλιστα, να σημειωθεί ότι έχει καταγράψει τη δεύτερη καλύτερη πορεία σε διάστημα μίας εβδομάδας το έτος 2016 στη Βρετανία, πίσω από το άλμπουμ "Blackstar" του David Bowie.
«Αυτός ο δίσκος είναι ένας φόρος τιμής στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, εκείνους που μας έκαναν να θέλουμε να ασχοληθούμε με τη μουσική. Είναι ο λόγος για τον οποίο φτιάξαμε ένα συγκρότημα» εξήγησε πρόσφατα στους New York Times ο Μικ Τζάγκερ, ο οποίος μάλιστα έγινε πατέρας για όγδοη φορά και σε ηλικία 73 ετών.Τα δώδεκα κομμάτια του δίσκου ηχογραφήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 στα British Grove Studios, στο Λονδίνο.Για την ιστορία αναφέρουμε πως το τελευταίο άλμπουμ των Rolling Stones που σκαρφάλωσε στην κορυφή του καταλόγου των δίσκων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το "Woodoo Lounge" το 1994.(Χάρης Πάνος) 



·         ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ DAZED AND CONFUZED
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου