DAZED AND CONFUZED (6/12/17)

• Τη δισκοθήκη του (όλα βινύλια) πουλάει η κόρη του αποθανόντος ηθοποιού Dennis Hopper αντί $150,000. Η δισκοθήκη περιλαμβάνει 110 άλμπουμ, τα οποία η Marin κοστολογεί $1363,σύνολο 150,000  δολάρια, ενώ πολλά από αυτά είναι υπογεγραμμένα με αφιέρωση προς τον ηθοποιό.
   
• Ο μπασίστας/τραγουδιστής των King Crimson/Asia, John Wetton θα κυκλοφορήσει ένα box set με 6 cd και τίτλο “Official Bootleg Archive Vol 1”.
• Στις 24 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Place Vendome, "Close To The Sun". Το συγκρότημα του Michael Kiske, συνεργάζεται με τον Dennis Ward στην παραγωγή (παίζει και μπάσο) ενώ συμμετέχουν οι Magnus Karlsson, Alessandro Del Vecchio, Uwe Reitenauer κ.α
• Oι Αμερικανοί Unruly Child θα κυκλοφορήσουν στις 24 Φεβρουαρίου το καινούργιο άλμπουμ τους "Can't Go Home". Εκτός της Marcie Free τραγούδι, στο συγκρότημα συμμετέχουν κι οι Bruce Gowdy κιθάρα (Stone Fury, World Trade), Guy Allison πλήκτρα (Lodgic, World Trade, Doobie Brothers), Jay Schelln ντραμς (Hurricane, World Trade) και Larry Antonino μπάσο (Pablo Cruise).
• Δείτε ακόμα ένα video από το καινούργιο video των Rooling Stones, Blue&Lonesome. Πρόκειται για το τραγούδι Ride ‘Em On Down , όπου πρωταγωνιστεί η Kristen Stewart( η Isabella "Bella" Swan από τη σειρά Twilight)ενώ δεν εμφανίζεται κανένα μέλος του συγκροτήματος. Η σκηνοθεσία είναι του  Francois Rousselet και το κομμάτι είναι σύνθεση του Eddie Taylor.
• Την αποχώρησή του από τους L.A. Guns ανήγγειλε το Phil Lewis (διάβασε εδώ)
• Δείτε ένα δεύτερο clip για το καινούργιο live άλμπουμ των Accept.

• Κυκλοφορεί ελεύθερος και περιοδεύει στην Ευρώπη. Ο πρώην ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd, αφού πέρασε ένα μικρό διάστημα στη φυλακή, ανακοίνωσε μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη για την προώθηση του προσωπικού του άλμπουμ Head Job". Στην περιοδεία δεν συμπεριλαμβάνετε η χώρα μας.


         Δείτε κι ακούστε το καινούργιο κομμάτι των heavy/power Illusory με τίτλο κομματιούLast Fallen Angel από το άλμπουμ τους Polysyllabic”.

         Μέσα στο 2017 θα επανέλθουν οι TNT με καινούργιο άλμπουμ. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το 2016 ,στο συγκρότημα μετά από μια σειρά παλινωδιών, επέστρεψε ο ιστορικός τραγουδιστής Tony Harnell.
·         Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών ο Adam Sagan ντράμερ των Circle II Cirlce, White Empress, Into Eternity και Witherfall. Αιτία θανάτου, λέμφωμα.

·         ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ DAZED AND CONFUZED
 


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου