DAZED AND CONFUZED (26/10/16)

• Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρώην μπασίστας των Van Halen, Michael Anthony, είπε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με τον Alex Van Halen χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποιο reunion, όπως είπε. Πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι οι δύο μουσικοί είχαν να μιλήσουν....10 χρόνια.
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Pretty Maids, "Kingmaker".
• Δείτε στο παρακάτω video τα μέλη της Αυτοκρατορίας να ερμηνεύουν το  The Imperial March σε metal ρυθμό . Darh Vader , Empire Guard και Tie Fighet Pilot  στις κιθάρες , ο κυνηγός επικηρυγμένων  Βoba Fett στα drums και ο Starship Trooper στο μπάσο. Την μπάντα διευθύνει  ο  Αυτοκράτορας , ενώ στο video συμμετέχει και το διάσημο Wookie o γνωστός σε όλους μας Chewbacca ο οποίος δραπετεύει από τους φρουρούς για να κάνει το καθιερωμένο headbanging μπροστά από τον κιθαρίστα! Τέλος χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην αρχή του video η κιθάρα έρxεται στα χέριa του Darth Vader μέσω της σκοτεινής πλευράς της δύναμης! Απολαύστε το παρακάτω video clip and ..May The Force Be With You !!!! (Χάρης Πάνος).
• Ακύρωσαν όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες τους οι Queen, αφού ο κιθαρίστας Brian May ταλαιπωρείται από μια επίμονη ασθένεια (δεν αναφέρεται πια) που τον υποχρεώνει να αποσυρθεί ώσπου να γίνει καλά. Περαστικά.Ο Brian May θα έδινε 11 συναυλίες, με τον τίτλο "Christmas Candlelight Tour" ενώ στις 7 Δεκεμβρίου και θα εμφανιζόταν παρέα με την Αγγλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Kerry Ellis.
• Οι The Damned, ένα από τα καλύτερα punk συγκροτήματα, μπαίνει και πάλι  στο studio για να ηχογραφήσει το καινούργιο του άλμπουμ, που διαδέχεται  το "So, Who's Paranoid?"(2008).
• Oι Foray Between Ocean θα ανοίξουν την συναυλία των Annihilator την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy! Το συγκρότημα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014 από τον Θέμη Iωάννου και τον Γιάννη Τούσσα με όραμα να φτιάξουν μια extreme metal μπάντα που θα συνδύαζε ετερόκλητα στοιχεία. Το άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τέλη Ιουνίου από την Prime Eon Media και η μπάντα ανυπομονεί να μοιραστεί το extreme metal υλικό της με τον κόσμο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€ (έχουν εξαντληθεί). Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€. Tαμείο: 27€.
• Ακούστε το καινούργιο τραγούδι των Eternal Idol με τίτλο "Evil Tears" μέσα από το πρώτο άλμπουμ τους "The Unrevealed Secret" που θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου. Τραγουδιστής στους Eternal Idol είναι ο Fabio Lione(Phapsody of Fire|/Angra).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου