DAZED AND CONFUZED (16/10/16)


• Αν ψάχνατε να βρείτε που ήταν ο πρώην οργανίστας των Rainbow, Tony Carey το…μυστήριο πήρε τέλος αφού είναι μέλος ιρλανδών Boneyard Dog και το πρώτο άλμπουμ τους τιτλοφορείται “Bluesbound Train”..
• Δείτε το video των Tigertailz για το κομμάτι τους  'All The Girls In The World' από το άλμπουμ τους Blast.
• Το Δεκέμβριο, η εταιρεία παιχνιδιών με τουβλάκια Lego θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε μορφή παιδικού παιχνιδιού το περίφημο Yellow Submarine με τη συνοδεία τεσσάρων φιγούρων των Lennon, McCartney, Harrison και Starr!
• Δεν πρόλαβε να τελειώσει η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Black Sabbath κι ο Ozzy ξεκίνησε συζητήσεις με τον μπασίστα και παραγωγό Blasko για το ενδεχόμενο νέου άλμπουμ. Όλα θα εξαρτηθούν αν τα τραγούδια είναι καλά.
•   Ιππότης του Αγγλικού Βασιλείου χρήστηκε ο Rod Stewart, τιμώμενος έτσι για την προσφορά του στη μουσική και την αγαθοεργία. Η τελετή έγινε στο Παλάτι του Buckingham με τον Πρίγκηπα William να τον χειροτονεί . Ο Stewart φορούσε παντελόνι με τις κλασικές σκωτσέζικες ρίγες, ενώ ο τίτλος του θα είναι Sir Roderick David Stewart και η σύζυγός του, Lady Penny Lancaster. Στη φωτογραφία με την νυν συζυγότου (τη Λαίδη) και τα δύο τους παιδία. Ο Sir Roderick David Stewart έχει συνολικά 8 παιδιά.
• Οι Beast Blanco, το συγκρότημα του μπασίστα του Alice Cooper, Chuck Garric θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου το δεύτερο άλμπουμ του, με τίτλο το ονομά τους. Σ’ αυτό θα περιλαμβάνεται η διασκευή στο κομμάτι του Alice Cooper,
"Feed My Frankenstein". Να  σημειώσουμε ότι μέλος των Beasto Blanco, είναι η κόρη του Cooper, Calico Cooper.
• Δείτε το video των Given Free Rein για το κομμάτι τους Love Pigs.
• Για Τρίτη φορά οι Αυστραλοί White Widdow θα παίξουν στη χώρα μας. Αυτή τη φορά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου με ένα medley των τραγουδιών τους, αλλά και τραγουδιών από τις '80s και '90s. Οι εμφανίσεις θα γίνουν στο Modu (Κολωνού 76, Μεταξουργείο).


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου