ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΩΝ ROLLING STONES

Οι κιθαρίστες των Rolling Stones, Keith Richards και Ron Wood πήγαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για να παραβρεθούν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την πρόσφατη περιοδεία του συγκροτήματος των Rolling Stones στην Λατινική Αμερική που κορυφώθηκε με μία ιστορική συναυλία στην Κούβα.

Η ταινία/ντοκιμαντέρ «The Rolling Stones Olé Olé Olé!: A Trip Across Latin America» παρακολουθεί τα μέλη του συγκροτήματος από τα παρασκήνια καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδεία του στην Λατινική Αμερική και καταγράφει τη σχέση του συγκροτήματος  με τους φανατικούς θαυμαστές του σε χώρες, όπου η μουσική του ήταν σχεδόν απαγορευμένη.

«Πρόκειται για μυστήριο, ίσως όμως αυτό να είναι μέρος του θεάματος», είπε ο Richards στο κόκκινο χαλί πριν την προβολή της ταινίας. «Υποθέτω ότι αυτό που συμβαίνει όταν γίνεται προσπάθεια καταστολής κάποιων πραγμάτων, είναι αυτά να γίνονται προφανώς πιο ισχυρά», τόνισε.
Η σκηνοθεσία είναι του Paul Dougdale και στη ταινία προβάλλονται πλάνα από τις συναυλίες του συγκροτήματος στο Περού, την Κολομβία και Βραζιλία,  συνεντεύξεις των μελών της μπάντας, των θαυμαστών και των διοργανωτών της περιοδείας, η οποία κατέληξε στην ανοιχτή συναυλία που έδωσαν οι Rolling Stones στην Κούβα. Στο περσινό φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο ο Ρίτσαρντς παραβρέθηκε για να προωθήσει την ταινία που γυρίστηκε για το προσωπικό του άλμπουμ «Crosseyed Heart», η οποία αναφέρεται στην επίδραση της μπλουζ  μουσικής στη χώρα.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου