DAZED AND CONFUZED (24/9/16)

• Έχει πατήσει τα 65 χρόνια κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο συνιδρυτής των Lynyrd Skynyrd, Gary Rossington, θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου το άλμπουμ “Take It On Faith " με τη συμμετοχή της γυναίκας του Dale Rossington. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rossington δοκιμάζει «κάτι» έξω από τους Lynyrd Skynyrd, αφού το 1979 είχε σχηματίσει με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Allen Collins, τους Rossington Collins Band κυκλοφόρησε 2 άλμπουμ σανGary Rossington.
•  Δείτε τα καινούργια video των Pretty Maids, Grham Bonnett Band  και Hammerfall από τα καινούργια άλμπουμ τους.
• Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο Jerry Corbetta, οργανίστας και τραγουδιστής του αμερικάνικου συγκροτήματος των Sugarloaf, που το 1970 είχε γνωρίσει επιτυχία με το “Green-Eyed Lady” (Νο3 USA). O Corbetta υπέφερε από τη νόσο του Pick, που σχετίζεται με το Alzheimer και καταστρέφει τα νεύρα.
• Καινούργιο προσωπικό άλμπουμ έχει ετοιμάσει ο οργανίστας των Journey, Jonathan Cain, ο οποίος για την ιστορία είναι συνσυνθέτης του Νο  1 digital catalog τραγουδιού στην ιστορία(!), του Don't Stop Believin'. Δηλαδή, του τραγουδιού με τα περισσότερα επίσημα κατεβάσματα στην Αμερική. Τίτλος του καινούργιου άλμπουμ  του, What God Wants to Hear κι ημερομηνία κυκλοφορίας του η 21 Οκτωβρίου.
• Καινούργιο προσωπικό άλμπουμ έχει κι ο πρώην κιθαρίστας των Accept και Victory, Herman Frank. Τίτλος του "The Devil Rides Out" και θα κυκλοφορήσει σε cd/βινύλιο στις 18 Νοεμβρίου.
• Οι Lustin Jane κατάγονται από τη Σπάρτη , μια πόλη που δεν έχει και πολλές μπάντες που να χουν κυκλοφορήσει κάποιο EP ή άλμπουμ τα τελευταία χρόνια.  Οι Lustin Jane  το έχουν κυνηγήσει λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους  και το TASTE λοιπόν είναι το πρώτο EP τους με τέσσερα κομμάτια, που αφήνει πολλές προοπτικές για κάτι ακόμα πιο ώριμο. Τα κομμάτια αν και μουσικά είναι κάπως πιο “χαρούμενα”, οι στίχοι είναι αρκετά dark και φανερώνουν μια πίκρα προς τη ζωή. Ειδικά με το κομμάτι τους "Modern Slave" που σίγουρα πολλοί θα ταυτιστείτε .Η μίξη του EP έχει γίνει στα ZERO GRAVITY STUDIOS και το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία του BEWILD BROTHER και με παραπέμπει λίγο σε πιο AOR στυλ, παρά alternative. Πληροφορίες για τους LUSTIN JANE θα βρείτε και στη σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/LustinJane/

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου